Pimm’s Lemonade

valmis tuote 2.jpg

salaatit.jpg

preppi1.jpgpreppi2.jpg

preppi3.jpg

preppi4.jpg

valmis tuote.jpg

 

Buu, hidas päivittelytahti tulee jatkumaan vielä hetken, sillä päivätyö ja vielä vähän aikaa jatkuvat iltaopiskelut imevät tästä naisesta mehut ja viinit. Onneksi on sentään viikonloput, joista olen päättänyt ottaa kaiken irti viimeistä pisaraa myöten.

Viime sunnuntaina kokeiltiin ekaa kertaa englantilaisten kuuluisaa kesäjuomaa, Pimm’s Lemonadea. Se on samppiksen ohella perinteiden drinksu Wimbledonin tennisturnauksessa ja brittein saaren eteläosan puutarhabailuissa. Ainoa haasteita tuottava juttu tämän kesäjuoman valmistuksessa taitaa olla ginipohjaisen yrttiliköörin saminen, sillä Alkon verkkosivuilta sitä ei ainakaan löytynyt. 

L tai kannun pohjille heitetään appelsiinia, tuoretta minttua, kurkkua, mansikoita ja jäitä. Sitten vain hulautellaan mukaan yksi osa Pimm’siä ja kolme osaa sitruunalimodadia. Itse laitoin epäilyttävän Spriten sijaan Schweppesin erihyvää Lemon Fuzionia. Jotenkin sitruunaisempaa! 

 

Äitini ystävän sanoin, tää oli kyllä todella hyvä salaatti.

pimms-no-1_copy.jpg

 

Kommentit (9)
  1. Joskus Pimm’siä on saanut Alkosta tilaustavarana, tosin se taisi olla viimeksi toissa kesänä kun sitä tilasin. Mutta on tuo vaan niin hyvää ja kaapista onneksi löytyy vielä yksi pullo aina kun tulee oikein ikävä Englannin terasseille!

  2. Pimm’s on kyllä ehdottomasti Top 5 Parhaat kesädrinksut -listallani! Ihaninta Englannin kesässä on, kun sitä myydään kannukaupalla joka pubissa ja tapahtumassa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *