Pom (pom) tonic

pomtonic.jpg

lemixalot.jpg

pompompompom.jpg

pomtonic, lähäri.jpg

Vähän aikaa sitten törmäsin verkossa ohsweetbabyjesus preggatiniin. Keksisikö joku vielä nolomman uussanan alkoholittomille cocktaileille? Ja ovatko mocktailit muka raskaanaolevien yksinoikeus?

Preggatinista suivaantuneena aloin pyörittelemään ideaa uskottavan makuisesta alkoholittomasta drinkistä. Ja tässä se on: Pom (pom) tonic! Meinasin eka tehdä drinkin soodavedellä, mutta parin testierän jälkeen olin myyty – tonic-vesi tuo juomaan enemmän aikuisen hauskanpidon makua. Pelkällä soodavedellä jatkettu granaattiomenan, grenadiinin ja limen sekoitus maistui lähinnä löysältä limulta. 

 

Pom (pom) tonic

Puolikkaan granaatinomenan siemet ja mehu
Puolikkaan limen mehu
3 cl grenadiinia (voit laittaa enemmän, jos pidät makeasta.)
Jäitä
Tonic-vettä
Loraus soodavettä

Purista hedelmien mehu ja granaattiomenan siemenet erilliseen kulhoon ja lusikoi siististi lasin pohjalle. Lisää grenadiini ja vasta sitten jäät, tonic-vesi ja sooda. Jos mieli tekee, tämä litku kestää myös votkaa tai giniä kiitettävästi.

 

 

Hei muuten lukijani! Kaipailetteko enemmän viinillisiä juttuja, drinksujuttuja, alkoholittomiin drinksuihin liittyviä juttuja vai jotain ihan muuta?

 

 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (13)
  1. Minua kiinnostaisi myös alkoholittomat joulujuomat 🙂 Siis glögin kovikkeet, jos mehuglögi ei oikein iske (on niin makeaa). Sinulla on kiva blogi!

    1. Kiitos! Saatoit lukea mun ajatukset – eilen jäi glögit kaupan hyllyyn, kun sokeroimaton versio on hurjan aspartaamipitoista ja normiversio taas niin tönkösokerista… Pitääkin hieroa hieman aivonystyröitä tämän tiimoilta 🙂

  2. Mä olen jo nykyisellä kirjoitustyylillä ihan koukussa sun blogiin. Olisi kiva lukea lisää kuohuvista ja samppanjoista. Myös eri viinitarvikkeista ja laseista ja muista kaivataan lisää tietoa. Itseäni kiinnostaa samppanja-pullon sulkijat, säilyttääkö ne kuplatoikeasti? Onko sillä nyt väliä mistä lasista juodaan ja mitä juodaan? Myös Bourbonista tehdyt drinkit ja niiden ohjeet kiinnostavat.

    1. Iso kiitos palautteesta ja loistavista ideoista! 🙂 Ja mahtavaa, jos Bourbon kiinnostaa myös siellä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *