Surkeat cavat ja muuta vapun satoa

skumpat.jpg

el_lardos_nachos.jpg

black_mamba.jpg

Meillä vappubrunssi ei ollut ihan eleganteimmasta päästä. Nachoja ja kirpeiltä omenarengaskarkeilta ja kumiletkulta maistuvaa puolikuivaa cavaa edellisiltana tyhjentyneillä tölkeillä koristellussa kodissa. Iltapäivällä käytiin kokemassa Tampereen uudehko samppanjabaari Santé, jossa samppis oli ihan kohtuullisen hintaista ja palvelu ihanan asiantuntevaa. Vappuaattona join bännilistalle tiensä tehnyttä Raimatin cavaa, joka oli aika hajuonta, mautonta ja kuplatonta litkua. Älkäähän ostako.

 

alko_marques.jpg

alko_raimat.jpg

Marqués de Monistrol Selección Especial Semi Seco, 8,49 €
Raimat Chardonnay Brut 12,99 €

 

Eniten krebausta oli kuitenkin Maurolla – reivibileiden jälkeen koettiin tiukka taisto glowstick-renkaan omistajuudesta pimeässä kodissa ja mäyräkoira pääsi mukaan silliaamiaiselle baariin sekä tutustumaan heliumilla täytettyyn makkarakoirapalloon.

vappukollaasi.jpg

Ja muuten. Ei sitten kannata laittaa mitään hauskoja temporary tattoos dekolteelle, jos samalla viikolla on työhaastattelu. Ne ei meinaan välttämättä lähde irti edes kuudennella suihkukerralla.

suhteet oma-elama ruoka-ja-juoma
Kommentit (5)
  1. Uutta Raimat-katselmusta seuraa tällä viikolla – pysykäähän langoilla!

  2. Totta – ehkä pitää sittenkin vielä antaa Raimatille uusi mahis ja jättää arviointien tekeminen väliin vappuhuminoissa…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *