Älä kerro kenellekään (koska kaikkea kaunista ei tarvitse jakaa)

”Matkaile, näe maailmaa. Älä kerro kenellekään.

Elä elämäsi kuin se olisi todellinen rakkaustarina. Älä kerro kenellekään.

Elä onnellisesti, tunne onnellisuutta, koe ja jaa onnea. Älä kerro kenellekään.

Ihmiset turmelevat kaikkea kaunista.”

On asioita, joita ei kannata jakaa yhtään missään. On asioita, jotka haluaa pitää vain itsellään. On asioita, joita voi tuntea ja kokea ihan vain oikeassa elämässä. Ne asiat ovat kieltämättä niitä maailman kauneimpia.

Lauseet tulivat vastaan jossain satunnaisessa kuvassa internettiä selatessani. Olivat kylläkin englanniksi, mutta käänsin ne nyt suomeksi.

Kauniit, ja puhuttelevat.

Ainakin tällä hetkellä, kun ollaan siinä pisteessä, että et ole mitään (tai et edes ole kukaan), jos et jaa jotain sosiaalisessa mediassa. Kaikilla on fomo eli fear of missing out (pelko, että jää jostain paitsi) päällä (ollut jo tovin) ja ehkä vähän muutakin. Me ollaan olemassa, mutta kuitenkaan ei olla. Maailma on, mutta osaltaan se muodostuu sosiaaliseen mediaan. Me nähdään, tunnetaan ja koetaan (aika hirveä todeta, mutta ehkä enemmän sosiaalisen median kautta).

Ehkä jonain päivänä maailma muuttuu.

Tai kaikki havahtuu, että elämä on enemmän elämä, kun ollaan läsnä, ilman mitään.

love,

Vilhelmiina

Kommentit (2)
 1. Totta. Toivottavasti koronalla oli se hyvä vaikutus, että ihmiset havahtuivat siihen kuinka tärkeää on viettää henkilökohtaisesti aikaa läheistensä kanssa, ilman sitä älyluuria, tai muuta välinettä viettää aikaa sosiaalisessa mediassa.
  Ehkä havahtuivat, mutta tarvitseeko aina mennä vaikeimman kautta? Miksi ihmiset yleensä vasta tälläisten tilanteiden keskellä havahtuvat siihen, että vieressä on ihan oikeitakin ihmisiä hengittämässä juuri hetkellä sitä samaa ilmaa?

  1. vilhelmiina hellstén
   2.6.2020, 12:08

   Mä uskon kanssa että tämä kevät 2020 on ollut erityisen herättävä kevät meille ihmisille, hyvä niin! Enkä oikein tiedä miksi vasta ”tositilanteen” keskellä ihmiset havahtuu, kai se on jotain ihmisyyttä, että ihmisiä me vain ollaan? Me ei ennalta ymmärretä moniakaan asioita, ja vasta konkreettisessa tilanteessa havahdutaan ja pysähdytään. Mutta kunpa (I wish, I wish, I wish…) ihmiset laittaisivat tämän reaalielämän ykköseksi ja sen some-elämän vasta kakkoseksi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa