Elämäni päämääriä, unelmia, haaveita

 

Asioita, joita haluan saavuttaa elämässäni. Ihan tavallisia, saavutettavissa olevia asioita, jotka liittyvät jollain tapaa minuun ja joista olen kiinnostunut. En tiedä onko TO DO -listat niin minua, mutta huomasin eräässä blogissa tälläisen haasteen jota päätin lähteä nyt toteuttamaan. Ainakin saa jotain osviittaa siitä, mitä haluaisin vielä tehdä, siis lähinnä työn ja opiskelun suhteen.

 

  • Viittomakielen täydellinen hallitseminen. Osaan viittoa, ja ymmärrän jos joku viittoo minulle rauhalliseen tahtiin, mutta haluan opiskella sitä niin että ymmärrän ​kaiken. ​Niin että tilaisuuden tullessa voin toimia tulkkina. Viittomakieli kun tulee olemaan tärkeä osa elämääni aina.
  • BBA -tutkinto, eli liiketalouden tutkinto englanniksi. Kiehtoo paljon enemmän kun sama tutkinto suomenkielellä.
  • Sosionomin tutkinto. En tiedä miksi, mutta minulle on sanottu että olisin hyvä siinä. ​Niin, ​itseasiassa olisinkin.
  • Liikkuva työ, eli siis saisin työkseni matkustaa. Eikä välttämättä ulkomaille, vaan kotimaankin sisällä, mikä se kotimaa tulee ikinä sitten olemaankaan. Kansainvälinen työ, jossa saisin tavata ihmisiä useista eri maista.
  • Työ matkailun parissa. Haluan auttaa nostamaan Suomen matkailua entisestään (viime aikoina Suomi on ollutkin paljon esillä ja sitä on hypetetty ulkomailla, ihan huippua!) ja kehittää sitä. Kaikki matkailuun liittyvä tuntuu sydämessäni.
  • Kun muut lähtevät joogaretriitille Balille, itse haluaisin matkustaa kesäkaudeksi jonnekin Ranskan maaseudulle ja tehdä jotain oikein luovaa. Maalata pensseleillä ja valokuvata luontoa. Ja samalla kirjoittaa matkasta jonkinlaisen muistelman. Tämän vielä toteutan.

 

Hyväksyn sen, että mieli saattaa muuttua matkan varrella. Tai sen, että elämä saattaa kantaa minut aivan toisiin juttuihin. Mutta aina on hyvä olla päämääriä, vaikka ihan mitättömän pieniäkin, joita tavoitella.

Haluan saada työn, josta ei tarvitse ottaa lomaa, ja josta ei ole hinkua jäädä eläkkeelle. Se on ehkä tärkein tavoitteeni, jonka allekirjoitan.

 

img_1874_0.jpg

img_1758.jpg

Miten kaipaankaan tuota lämpöä ihollani. Voimakasta, suolaisen meren tuoksua sisälläni. Tuulta, joka puhalsi huulilleni suolan maun. Elossa olemisen tunnetta, ja muita maita.

 

​// How I miss the heat on my skin. The smell of salty sea inside of me. The taste of salt on my lips. The feeling of being alive. Other countries.

​My main goal is to get a job I don’t need to take a vacation from, and there’s no rush to retire. I accept that it may not happen, but it’s good to have some goals. Goals in life carry you forward – so if you have goals, even little one, chase them. Chase the things you love.

 

​xx Vilhelmiina

Kommentit (4)
  1. Kauniisti kirjoitettu <3 Vitsi, miten hieno tavoite tuo työ, josta ei ole hinkua eläkkeelle tai tarvetta lomalle 🙂

    1. ​<3 Kiitos sinulle! Ihana saada positiivista palautetta. 🙂

  2. ”Haluan vain saada työn, josta ei tarvitse ottaa lomaa, ja josta ei ole hinkua jäädä eläkkeelle.” Voi miten hyvin sanottu. 🙂 Ja kokemuksen kautta voin sanoa, että sosionomitutkinnosta on ollut itselleni paljon hyötyä, suosittelen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa