Joskus on vaan luotettava ja lennettävä

Kun tietää ensin mitä haluaa, mutta sitten ei haluakaan sitä. Tai luulee tietävänsä, mutta ei sitten luulekaan.
Kun on aivan varma omista tunteista, mutta seuraavana päivänä ei ehkä olekaan. Ajattelee vain, että miksi.

Kun kertoo toiselle ne omat selkeät(kin) ajatukset, mutta ääneen lausuessa ne kuulostavatkin ei niin selkeiltä. Entä sitten, kun on todella vahva luotto omaan järkeen sekä ajatuksiin, mutta hetken kuluttua ne ajatukset kuulostavatkin naurettavilta. Höpsöiltä. Aivan liian kaukaisilta. Epäilyttäviltä ja ei-niin-uskottavilta. Ensin saa ne aikuismaisesti kuulostamaan ”aikuisten oikeilta”, mutta seuraavana päivänä ne ovat kuin lasten suusta heitettyjä ajatuksia.

Elämä. Joskus niin vaikeasti hallittavissa, mutta se on ihan ok. Tällaista elämän kuuluukin olla. Välillä sitä vaikeasti hallittavaa, toisinaan sitten taas ei. Välillä todella epäselkeää, välillä vähän liiankin selkeää.

Jos luottaisi siihen intuitioon, ja suuntaisi rohkeasti sinne, mikä tuntuu juuri nyt eniten kiinnostavalta. Mikä kutkuttaa juuri nyt. Ottaisi kopin jostain epävarmastakin. Sen enempää miettimättä. Eikä yritä hallita liikaa niitä omia ajatuksia, vaan antaa todellakin sen elämän kuljettaa.

xx Vilhelmiina

suhteet ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Juuri tuon kanssa itse kamppailen. Olen rakentamassa tulevaisuutta uusiksi, eilen olin varma mitä teen mutta tänään en olekaan ja hössötän suunnitelmia ystäville kyllästymiseen asti. Tiiä sitten mistä narusta vetäisi ..

    1. Ensinnäkin, kiitos kommentista <3 En ole siis yksin, ja ehkä helpottava tietää ettei ole ihan ainut maailmassa, jolla on vaikea valita mistä tarttuisi kiinni. Välillä ajattelen, että johtuuko tämä meidän naisten hormoneista, ne kun vaikuttaa kaikkeen ainakin tiettyyn aikaan kuukaudesta. Tiedä sitten onko miehillä samoja kamppailuja valintojen suhteen. Pitäisi kysyä! 😀

      Mun mielipide on, että lähdet rakentamaan tulevaisuutta siitä lähtökohdasta, mikä on vahvimpana mielessä. Se, mikä nousee oikeasti niiden kaikkien muiden valintojen yläpuolelle ja käy jatkuvasti mielessä. Piittaamatta liikaa muiden mielipiteistä, vaan otat kopin siitä mikä kutkuttaa eniten! Just nyt eniten tai on jo kutkuttanut pidempään eniten! Annat rohkeasti vaan mennä. Kokeilet! Jos se vaihtoehto ei tunnukaan hyvältä, kokeilet jotain toista. Aina voi aloittaa alusta. Mennä lähtöpisteeseen ja vetää jostain muusta narusta. Ja aina voi vaihtaa suunnitelmia kaiken keskenkin, ei se ole epäonnistumista. Taas, jos ei uskalla aloittaa yhtään mistään, ei uskalla vetää mistään narusta, ei koskaan saa tietää mikä on itselle se paras ja oikea! Rohkeasti vaan! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *