Minä bloggaajana

06ED2E49-AE12-4430-840B-BD128A65EF28.jpeg

Bloggaaminen ja blogin pitäminen. Miksi bloggaan ja jaan ajatuksiani muille?

Pidän kirjoittamisesta, ajatuksien ylösrustaamisesta. Ajattelen, mietin ja pohdin päivän aikana todella paljon asioita sieltä ja täältä, ja omaan mielestäni hyvän mielikuvituksen. Joskus mielikuvitukseni laukkaa hurjaa – se piirre minuun on jäänyt lapsuudesta, mikä on ihanaa. Toivon että tämä piirre ei koskaan katoa. Lapsuudesta nuoruuteen minulla oli paperinen päiväkirja, johon kirjoitin mustekynällä. Nyt on tämä, nettipäiväkirja, johon syntyy tekstiä aina sen inspiraation löytyessä, tietokoneen näppäimiä paukuttaen. Kirjoittaminen on myös rakas harrastukseni. En ajattele että kirjoittaisin ainoastaan muille, kirjoitan myös itselleni. Ajatusten ylös kirjoittaminen on auttanut minua hahmottamaan asioita, kun ne ensiksi olen konkreettisesti kirjoittanut tänne, julkaissut ja tullut lukemaan vanhoja postauksiani myöhemmin. Luulen – ainakin tällä hetkellä ajattelen – että en aio lopettaa koskaan blogin kirjoittamista. Tämä on kuin päiväkirja, joka nyt vain sattuu olemaan julkinen ja kaikkien luettavissa. 

ED7CD4B1-4355-4DAD-8E5E-904B420F5370.jpeg

Lukijanikin ovat kertoneet, että kirjoitukseni ovat auttaneet tajuamaan asioita uudessa valossa ja eri kantilta, mikä on ihan mahtavaa, sillä enhän minä kirjoittaessani ajattele sen menevän niin. Nämä ovat vaan minun ajatuksiani, jotka haluan tuoda julki. Minun ajatuksia, pohdintoja, mielipiteitä, joilla on oikeus näkyä. Jokaisen meistä mielipiteillä on väliä – kaikki maailman mielipiteet ja ajatukset tulee ottaa huomioon, ja kuulla. Jokaisella ajatusmaailma on eri ja niin sen kuuluukin mennä. Muiden ajatuksia tulee kunnioittaa ja myös ymmärtää. Eroavat ajatukset ovat rikkaus.

Olen saanut – tutuilta ja tuntemattomilta -lukijoilta paljon ihanaa, positiivista palautetta, jotka ovat pitäneet inspiraatiotani bloggaamisen suhteen yllä. Kiitos niistä. Olen saanut muutamia yksityisviestejä sähköpostiini, rakentavaa palautetta kommenttiboksiin ja myös suullista palautetta heiltä, jotka ovat lukeneet blogiani. Kiitos, olette ihania.

 

xx Vilhelmiina

Kommentit (12)
  1. ”Kirjoittaminen on myös rakas harrastukseni. En ajattele että kirjoittaisin ainoastaan muille, kirjoitan myös itselleni. Ajatusten kirjoittaminen ylös on auttanut minua hahmottamaan asioita, kun ne ensiksi olen konkreettisesti kirjoittanut ylös, julkaissut ja tullut lukemaan vanhoja postauksiani myöhemmin. Luulen, ainakin tällä hetkellä, että en aio lopettaa koskaan blogin kirjoittamista. Tämä on kuin päiväkirja, joka nyt vain sattuu olemaan julkinen ja kaikkien luettavissa.”

    Tää ois niiiin voinut olla kuin suoraan omasta kynästäni. Juuri noin ajattelen itsekin! <3 Ajattelen aina, että ei ole mitään väliä, lukeeko blogiani kukaan muu (vaikka onkin tosi kivaa kun lukee), kirjoittaisin silti, aina. Koska se on tapani olla ja elää, jäsennellä maailmaa ja ajatuksia. <3

    1. Juuri se <3! Veit sanat suustani; ”tapani olla ja elää, jäsennellä maailmaa ja ajatuksia” – ihana Netta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa