Ne (hassut) unelmat

05DB415C-6708-43D7-ACA3-1C26D752F3D3.jpg

”She’s like a dream girl. And I think a dream girl should live in a dream world.”

Tiedättehän, olen ihan kuningatar unelmoimisessa. En usko että olisin elossa, jos en saisi unelmoida päivittäin. Ajatelkaa, jos unelmoiminen olisi rikollista? Olisin tuomittu, ollut jo aikoja sitten. Päivittäiset unelmoimishetket ja sen jälkeinen olotila. Niin zen

Ajattelin paljastaa kymmenen unelmaani, joita yksinäni aina suunnittelen vähän niin kuin salaa.

Älkää ottako kaikkea sitten tosissanne, nää on niitä hulluja unelmia, jotka eivät välttämättä koskaan toteudu – ainoastaan omassa pikku päässäni.

/ Crazy dreams of mine, here we go.

 

1. Näytellä jossain. Kokeilla näyttelemistä. No apua! Ihan sama missä, isolla lavalla tai perunateatterissa, elokuvassa tai televisiosarjassa. En todella tiedä olisiko minusta siihen, mutta haluaisin kokeilla! Päätin juuri, että kyllä, minusta olisi siihen.

/ Acting a role in some show or movie.

2Olla itseni pomo, siis työllistää itse itseni. Senhän voi jokainen toteuttaa – kuuntelemalla intohimoaan, keksimällä konseptin ja perustamalla yrityksen. Katsotaan missä vaiheessa olen tarpeeksi rohkea siihen.

/ Be a self-employed person.

3. Lentää maasta maahan tekemään vapaaehtoistöitä. Olisin siellä, missä minua tarvittaisiin. 

/ Be a volunteer. Fly everywhere, where they would need my help.

8BF4AB74-FA92-40DA-B6AA-0A539D4E6575.jpg

4. Valokuvata lehtiin, kirjoihin, mihin vain. Toimia freelancerina, jossa voisin toteuttaa intohimoani kuvaten maailmaa ja kauniita asioita.

/ Photograph to magazines, books and what so ever. Be a freelancer; photographing our world and beautiful things.

5. Kirjoittaa kolumnia johonkin mieluisaan lehteen, suomeksi tai englanniksi. Olla oman elämäni Carrie.

/ Write a column to a magazine.

6. Haluaisin kiivetä kaikille maailman vuorille, tuntureille ja huipuille! Kaikille, minne vaan on turvallista kiivetä. Eikä se nyt haittaa, vaikka vähän joutuisi haastamaan itseään. Oon yllytyshullu.

/ I really want to climb to every mountains and hills on this planet. E-ve-ry of them.

7. Paku, edes yksi ystävä ja pitkä autoreissu! Halki Euroopan tai Amerikan. Ilman suunnitelmia. Sellaista kaipaisin. Suomenkin kaikki kaupungit olisi mahtava koluta läpi – en ole käynyt läheskään kaikissa upeissa kohteissa.

/ Long distance travel with a friend and a car. Through Europe or USA. Without any big plans. Yeees, Im in.

07C1E323-67B2-46DB-9297-0699947F82AE.jpg

8. Kuumailmapallolento. Pelkään korkeita paikkoja, eikä minusta olisi benjihyppyyn, mutta miksi haluaisin lentää korissa seisoen taivaalla? En ymmärrä.

/ Fly with hot air balloon.

9. Uida delfiinien kanssa. Olen vaan koskettanut delfiinia, mutta en koskaan uinut niiden kanssa. Haluaisin sukeltaa myös haiden seassa, enkä todella tiedä miksi – ehkä kun niitä pidetään vaarallisina niin se kiehtoo minua. Kaikki vaarallinen kiehtoo, tylsät ja tasapaksut jutut ei.

/ Swim with dolphins and yes, with sharks too. I know that sharks are dangerous, but all that kind of stuff is fascinating me.

10. Unelmoin myös pysähtymisestä. Haluaisin pysähtyä ja jäädä jonnekin, edes jossain vaiheessa. Unelmoin siitä, että löydän paikkani tässä maailmassa, paikan missä olisi rakkautta, iloa ja hyvä vaan olla.

/ In someday now, all I want to do is just stop and stay in one place, with someone. I dream that I find my place in this world, a place where there is love, happiness and just so good to be.

 

Unelmoikaa! Se on enemmän kuin sallittua!

Dream baby, dream!

xx Vilhelmiina

Kommentit (2)
  1. TÄMÄ! Niin inspiroivaa luettavaa! Mä aidosti uskon että susta on noihin jokaiseen. 🙂

    1. <3<3<3 Ihana. Vietähän maailman ihanin sunnuntai! xx

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa