Oi hiukseni mun

VILHELMIINA H.

​Mulla on tukkaprobleema. ​First world problem of them all.

​Pidän ihan hirmuisasti omasta luonnollisesta hiusväristä, mutta välillä tuntuu että se saa jo ennestään tummat silmänaluseni näyttämään entistäkin tummemmilta. Saa minut näyttämään jotenkin väsyneeltä, nuhjaantuneelta, vaikka en sitä olisikaan.

Ainakin nyt on sellainen tunne aina peiliin katsoessani.

Toisaalta, heti kun hipiäni vaan saa taas aimo annoksen aurinkoa ja rusketusta ylleen ja kun hiukseni vaalentuvat auringon säteistä, talven pimeydestä kärsivä kasvoni alkaa taas hehkua kauniisti. Siksikin, rakastan kevättä niin. Kevään ja kesän aurinko vähän niin kuin meikkaa kasvoni ja värjää hiukseni luonnollisesti, ilman ylimääräisiä kemikaaleja. Kevät, kevät ja kesä - lupaathan olla lämmin ja täynnä aurinkoisia päiviä.

Puoli vuotta sitten vielä ajattelin, että pidän sen kauniin polkan jonka leikkautin itselleni, ja etten ainakaan aio kasvattaa kutrejani enää pitkiksi. Nyt olen eri mieltä. Haluan (lue: haluan) kasvattaa ne taas pitkiksi, ja kokeilla elää niillä pitkillä hiuksilla. Niihin saa niin kauniita kampauksia tehtyä, sekä ah, ihanasti tuulessa hulmuavat huolettoman pitkät hiukset. Sellaiset on tämän hetken hair goals of mine. Ja luonnollinen look, niin hiuksissa kuin meikissäkin. 

Luonnollisuus pukee meitä kaikkia, tai ainakin minun mielestä.

Niin. Voisihan näihin vaaleampia raitoja ottaa, vähän ikäänkuin kirkastamaan lookkia. Ehkä kuitenkin odotan sitä aurinkoa ja kesää, ja miten se tänä vuonna vaalentaa hiukseni. Eli ollaanpa kärsivällisiä nyt. ​Muistaisikin olla kärsivällinen, se on helpommin sanottu kuin tehty.

​Millaisia hairgoalsseja teillä on juuri nyt? 

 

xx Vilhelmiina

Kommentit

Minä kö
Minä(kö?)

Sain kampaaja ajan vasta kahden viikon päähän ja olen kärvistellyt viikon verran juurikasvun kanssa! Vielä siis kaksi viikkoa. Värjäisinkö tyven itse mutta kampaajalla taas ei olisi enään juuriskasvua ja kampaaja käynnistä viikon päästä taas olisi uusi juurikasvu :D

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Kääk, yritä kestää! Muistan tunteen omien juurikasvujen aikana, onneksi ne päivät on luetut kun oma kuontalo on siinä luonnollisessa värissä nyt :D Kaksi viikkoa menee kuitenkin nopeasti, ja jos kampaaja on jo varattu niin ehkä odotat sitä! xx

Minnea
Minnean muruja

Nuo sun hiukset <3
Oma hairgoals on saada kuivat latvat pois, ja skarpimpaa mallia tukkaan!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Kiitos, <3!

Sulla on upeat hiukset ja sulle sopii niin hyvin punertavan eri sävyt! Eikun parturia varaamaan ja nips naps kuiville latvoille. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Munkin goalsit on luonnollisuudessa. :) Hiuksissa ja vähän kaikessa tällä hetkellä. Voin ihan oikeasti kuvitella että sulle sopii ihan mikä tahansa sävy tai leikkaus! Niin kauniit kasvot että kaikki varmasti pukee hyvin. :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Soulsister <3 

​On mulla ollutkin aivan tummanruskeasta platinablondiin asti, kerran jopa violetteja raitoja, mutta kyllä tämä oma luonnollinen väri on kaikista kaunein mahdollinen. Enää en pilaa hiuksiani ainakaan vaalentamalla niitä radikaalisti! Nyt on luonnollisuuden ja hiusten kasvun aika, katsotaan milloin taas mieli muuttuu tukan pituuden suhteen, hhih!

xx

Pikkuapa

Nuo sun hiukset on aivan ihanat! <3

Itsekkin odottelen kevätaurinkoa ja sen tuomia raitoja hiuksiin, ennen sitä koitan hopeashampoon avulla estää hiuksien muuttumista aivan maantienvärisiks. Mutta oma tän hetkinen hairgoal on saada otsatukkaan vähän pituutta lisää, perinteinen keittiösakset ja otsatukkka keissi meni muutama päivä sitten vähän yli :D nyt siis kunnon biotiinikuuri, ehkä nää sit kasvais nopeemmin!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Kiitoskiitoskiitos <3

Hei, toimiiko se hopeashampoo niin että estää maantieharmauden muuttumisen hiuksissa? Oon monta kertaa meinannut ostaa hopeashampoota, mutta en ole vain raaskinut kun en tiedä toimiiko oikeasti.

Hah, voi ei! Kyllä ne siitä kasvaa :)  Ja syö hyviä rasvoja - pähkinät, siemenet, öljyt ymymyms. Vaikuttaa olennaisesti hiustenkasvuun!

Pikkuapa

Siis ainakin mulla se piristää vähän hiusten sävyä, ei tietenkään mitenkään kovin iso ero. Mut pitkällä vaikutusajalla toimii ainakin mulla! 

Ja kiitti, tuo on kyl ihan totta nuista rasvoista! Vois vielä koittaa lisätä, vaikka niitä tulee kyl syötyä normaalistikin :)

sharks
by a mile

Sulla on niin ihanat hiukset, ja kiharat käy sulle tosi hyvin! <3
Mäkin haluan hiuksiin vähän pituutta. Pätkäisin näitä lyhyemmäksi, kun latvat oli niin huonokuntoiset - nyt yritän pitää latvoista parempaa huolta, että saisin pitkät, hyvinvoivat hiukset :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

<3!

On hyvä että leikkauttaa tasaisin väliajoin ne kuivat latvat pois, että hiukset saa taas hengittää ja pysyy siistinä :) Ruokavaliolla on olennaisesti merkitystä hiusten kasvuun - muistan esimerkiksi kun aikoinaan jätin suolan ja etenkin rasvan (kovat ja pehmeät rasvat, molemmat) melki kokonaan pois ruokavaliosta (tiedän, olin tyhmä nuorempana), niin hiukseni ohentuivat nopeasti ja olivat ihan kuivan karheat. Hyi! Nyt syön paljon hyviä pehmeitä rasvoja; oliiviöljy, kookosöljy, pähkinät, eri siemenet kuten hampunsiemenet ja -rouheet ovat päivittäin käytössä ja lisäksi kananmuna hivenaineineen pitää mun tukan kunnossa! Tämmöisellä ihan perusjutulla oon saanut hiukseni takaisin ja paksuuntumaan. Ponnarit ja liika föönaaminenkin saattaa huonontaa myös hiustenlaatua, kantsii vaan pitää kuontalo luonnontilassa niin paljon kuin mahdollista.

xx

Sullahan on ihanat hiukset! Juuri sen väriset, mitä kaikki maailmalla haluaa. Ja kyllä, oma sävy on monesti paras, se sopii luonnollisesti omaan ihonsävyyn ja silmiin yms. Ja aurinko sitten kesällä maalailee niitä ihania raitoja! :) mutta toistaalta, voihan aina pari raitaa laittaa vain yläosaan, ja kasvojen eteen, niin saa vähän kirkastettua. Itse olen myös haaveillut, jos tekisi niin, mutta vielä on harkinnassa. Katsotaan katsotaan :D

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

<3

Ehkä käyn kevään mittaan pari vaaleampaa raitaa ottamassa, tai sitten värjään itse ne raidat ystävän avustuksella :) Tulee halvemmaksikin!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.