Samu Haber, mä rakastan sua

moon.jpg

Katsoin juuri yhden Vain elämää -jakson lisää. Se on yksi sellainen ohjelma, jota seuraan aina niin tiiviisti kuin vaan voi.

Oli Petran päivä(t). Petra on siis tunnettu Tiktak -yhtyeestä, sieltä jostain 2000-luvun alkupuolilta. Itse olin silloin ala-asteella kun Tiktak oli erittäin suosittu nuorten keskuudessa, ja bändi oli yksi minunkin eniten kuunnelluista. Heidän kappaleita kuunnellessa tuli vuodatettua hassu kyllä muutamia pienen teini-tytön kyyneliä, mutta myös pompittua riehakkaasti etenkin Heilutaan -kappaleen tahtiin.

Kyseisessä ohjelmaformaatissa on mukana myös Samu Haber, joka on siis Sunrise Avenuen keulahahmo. Ja häntä (salaa) rakastan, koska hänen ääni, olemus, kaikki. Kukaan ei ole täydellinen – mutta hän on. No, ennen kuin menee liiallisuuksiin; Samu Haber mukanaan bändinsä muut pojat esittivät torstain jaksossa Tiktakin kappaleen Satuprinsessa – hyvinkin ​pelkistettynä, ja juuri siksi se koskettikin. Kosketti jopa enemmän kuin alkuperäinen versio. Ja hassua, ennustin aiemmin että juuri Samu tulee esittämään tuon Tiktakin kappaleen Petran päivänä – ja niin teki. Omaan ennustajan lahjat, kuinka pelottavaa.

house.jpg

Satuprinsessa – kyseinen kappale on tärkeä minulle ja nostattaa aina ihanat muistot ala-asteelta. Meillä oli tyttöbändi aina nelosluokalta ylä-asteelle, ja soitimme tätä kappaletta niin jokapäiväisissä välituntiharjoituksissa, koulun konserteissa ja juhlissa, sekä otimme osaa sillä bändikisaankin. ​Se, kuinka pieni olinkaan, mutta kuinka tunsin itseni isoksi. Ja se, kuinka onnellinen olinkaan soittaessani rumpuja ja laulaessa taustalaulua, mutta kuinka outoa olisi jos nyt soittaisin jossain bändissä. Muistan ikuisesti kuinka saimme kehuja ja taputuksia, etenkin 6.vuosiluokan kevätjuhlassa kun soitimme ”viimeistä kertaa” siinä koulussa, niille opettajille ja oppilaille, kunnes oli aika siirtyä ylä-asteelle ja aloittaa ne ah’ niin ihanat teinivuodet. Ja tietenkin, meidän tiivis tyttöbändi erkani, tuli uusi koulu, uudet ystävät ja kuviot. ​Tuli elämä.

Silti, ​Satuprinsessa jatkaa elämistään. Ihana, että Samu Haber herätti kyseisen kappaleen taas henkiin. Pääset kuuntelemaan sen tästä.

 

Pian unohdat sinäkin, toisen kanssa nää tiet kuljet ja me hymyillään kun kohdataan.

Kaivata saa, katsoa saa,
vaikka ei enää me tunnetakaan.

// Some praises for Samu Haber ’cause he awakened that one song I love and cherish back to life.  

xx Vilhelmiina

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa