Sanoista muodostuvia mielikuvia

_MG_0864.JPG

työ

Tee sitä mitä rakastat ja kouluttaudu sellaiseen ammattiin tai ammatteihin, jotka ovat osa sinua.

koulu/opiskelu

Ei ole koskaan turhaa, ja loppujenlopuksi elämä on yksi oppikoulu. Suomessa ollaan etuoikeutettuja, kun koulutus on ilmaista ensimmäiset yhdeksän vuotta. Siitä eteenpäin hyvin vähällä rahalla (vrt. muihin maihin) pystyy kouluttautumaan useisiin ammatteihin, tähtäämään korkeallekin. Koulu tuo sivistystä, tietoa ja taitoja elämään, koulusta saattaa löytyä iänikuisia ystäviä ja se lisää sosiaalista kanssakäymistä. 

ihmissuhteet

Tuo välillä iloa, välillä surua – koska sen vain kuuluu mennä niin. Sellaiset ihmiset kannattaa pitää tiukasti lähellä, jotka saavat sinut enemmän iloiseksi ja lisäävät onnellisuutta, ja jotka tuovat positiivisuutta huonoihinkin päiviin. Sellaiset ihmiset ovat aarteita. Vastavuoroisuus ihmissuhteissa on tärkeää.

perhe

Kaikki kaikessa. Tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän ikävöi ja arvostaa omaa perhettä ja sitä, kuinka turvallinen ja hyvä on olla oman perheen seurassa. Koen todella paljon kiitollisuutta siitä, kun minun perhe on juuri minun perhe.

rakkaus

Rakkautta on meissä jokaisessa, niin ystävyys-pohjaista kuin romanttista rakkauttakin. Rakkaus on välittämistä, niin hyvinä kuin huonoina päivinä. Rakkaus on vastavuoroisuutta, antaa toiselle ja osata ottaa itsellekin rakkautta vastaan.

_MG_0865.JPG

elämä

Upea mahdollisuus toteuttaa itseään ja kokea ainutlaatuisia asioita. Jokaisella erilainen.

lepo

Uskon siihen, että oma kroppa kertoo kun se käy ylikierroksilla ja on aika levätä. Viimeistään kun rohmahtaa, on aika levätä. Lepo on tärkeää ihmiselle, emme ole robotteja. Ilman lepopäiviä, niitä kun ei tee yhtään mitään, ei kovin pitkälle pötkitä. Eli muistakaa levätä, pitää se menojalka ja lepo hyvässä balanssissa.

onnellisuus

Sydän ja mieli tietää kun se on onnellinen. Onnellisuus voi näkyä eritavoin; tekoina, sanoina, tunteina. Onnellisuuden tunne on kihelmöivä.

rohkeus

Se on sitä, että uskaltaa olla oma itsensä ja elää omannäköistä elämää. Edetä omia unelmia kohti. Elää omannäköistä elämää.

vapaus

Loppujenlopuksi kukaan ei ole täysin vapaa, meillä kaikilla on velvollisuuksia tässä yhteiskunnassa. Vapaa ja vapaus voidaan kuitenkin käsittää eritavoin. Vapaus on elää itselleen ja niille – ihmisille ja asioille – joista välittää. Vapaus usein rinnastetaan riippumattomuuteen, kenestäkään tai mistään, mutta vapaus on muutakin.

tulevaisuus

Tuntematon. Tulevaisuus tapahtuu itsestään.

 

xx Vilhelmiina

ihanaa marraskuuta <3

Kommentit (3)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa