Sielunkumppaneista

BEB7B9EE-AEA2-41C4-A4BA-5EBF2A95BBC0.jpeg

They say opposites attract but I think people like us fall in love with people like us. We fall in love with ourselves. I think it takes more than just anyone to be with one of us. We see the deeper parts of people.

We long for their souls, for their garden of thoughts, for feeling their backbone, their spine, inhaling the words they breathe. We see more in people ’cause of what we know ourselves.

I think we fall in love with people like us, people with beautiful words, and thoughts, and glances at strangers and artistry.

We can’t just wake up in the morning and go to work. We want to lie in bed, count the freckles on our shoulders, how many times a raindrop hits the window. We breath differently. We strive off of beauty, that’s why we can’t settle for just anyone who’s different. There’s got to be a person we find beauty in – who thinks, feels and wonders as remarkably as we sometimes do.

I think we fall into people who are a lot like us ’cause they understand, appreciate, relate, and know the way we experience and feel. And I think that’s important.

They say opposites attract, like magnets, they’re pulled from different places, ending up together. But we don’t need opposites, or magnetic force. We’re on the same side, north or south. We don’t need to be pulled together.

We’re already there.

– Unknown

98CF8A40-D311-4081-8AA0-D50E187DE1AA.jpeg

​Niin kauniita sanoja. Niin totuudenmukaisia lauseita – viimeiset niistä täydellisiä; ”Olemme samalla puolella, pohjoisessa tai etelässä. Meitä ei tarvitse vetää yhteen, me olemme jo yhdessä.”

Olen huomannut, että minua ympäröivät samankaltaiset ihmiset kuin mitä minä olen. Samankaltaiset siinä mielessä, että meillä niin ajatukset kuin tekemiset kolahtavat yksiin. Olen saanut ystäväkseni sellaisia ihmisiä, jotka ajattelevat kuin minun aivoilla, tekevät asioita joista minäkin pidän ja joiden kanssa on vaan niin helppo olla. Helppo olla, vaikka oltaisiinkin yhdessä samassa huoneessa, mutta puhumatta – tajuamme kyllä että koko ajan ei tarvitse höpöttää. Ymmärrämme toisiamme puhumattakin, ymmärrämme toisiamme ilman sanojakin.

Vaikka tulen toimeen ihan kaikentyyppisten ihmisten kanssa – mikä on rikkaus sekin – mutta sielunsiskot ja -veljet ovat niitä, jotka ovat lähimpänä minua ja ovat siinä aina, he ovat jääneet pysyvästi syvälle sydämeeni. He tietävät ajatukseni ja sisäisen maailmani, ja ymmärtävät minua milloin haluan olla yksin ja milloin taas kaipaan seuraa. Ymmärtävät minua ilman että joutuisin selittämään turhia. Turhan selittäminen on niin turhaa, tai selittäminen ylipäänsä aikaa ja energiaa vievää. 

​Siksi kai ikävöinkin niin kovasti heitä. Emme asu miljoonien valovuosien päässä toisistamme, mutta kun oma sielu ei ymmärrä että välimatka on vain väliaikaista. Se on hetkellistä.

6CCA4A7B-EDAF-41C7-B11D-D25FB0D48583.jpeg

Uskon, että jokaiselle meistä on maailmassa sielunsiskoja, jotka ovat tarkoitettu tulemaan osaksi omaa elämää. Uskon myös, että jokaiselle meistä löytyy tästä maailmasta sielunkumppani, se yksi ja ainoa. People comes and goes, but true soulmates stays forever in your heart and in your mind. And that’s the truth of all this everything.

 

xx Vilhelmiina

Kommentit (2)
  1. Kaunis sinä ja kaunis teksti! Täydet pisteet tosta otsiksesta, sopii sulle niin hyvin!!

    1. Kiitos ihana Essi! <3

      Joo, en voi kuvitella enää elämää ilman otsista! Oon niin tottunut ja näytän oudolle ilman verhojani.  ​Kyllä, oon kokeillut laittaa ne sivuun, mutta nääh. ​Katsotaan kuinka kauan olen otsis-tyttö, mutta luulempa että aika pitkään. On tämä niin kiva 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa