Viime aikoina, näinä kesäpäivinä

Olen ollut paljon meren ja joen äärellä. En ainoastaan siksi, että asun Tornionjoen varrella, vaan olen pyöräillyt tarkoituksella meren äärelle kuuntelemaan aaltojen kohinaa ja ihailemaan sitä äärettömyyttä. Meren läsnäolo tekee minut aina onnelliseksi.

Muistanut, kuinka rakastankaan pyöräilyä kesäisin.

Muistanut myös sen, kuinka kesä antaa paljon enemmän kuin mitkään muut vuodenajat.

Saanut kaksi kesäkurssia päätökseen sekä ottanut I got the power -asenteen, kun sain ensimmäisestä tentistä täydet pisteet.

Syönyt mansikoita! Ei kesää ilman mansikoita.

Nuuhkinut kesäkukkia. Kerännyt niitä kotiin maljakkoon.

Todennut, että hetkessä eläminen kannattaa. Ainakin kun on tällainen itsenäinen, yksin asuva nainen.

Suunnitellut jo kuitenkin retkeä tälle kesälle, jonka voisin toteuttaa heinä- tai elokuulla; suuntaisinko taas Ahvenanmaan saaristoon vai Lapin pohjoisimpaan osaan vaeltamaan. Rakastan saaristoja, siksi sinne, mutta rakastan myös vaeltamista ja tuntureille kiipeämistä. Jospa pystyisin toteuttamaan molemmat. Suomi on täydellinen – se paras – matkailumaa näin kesäisin.

Harjoitellut valokuvaamista uudella kamerallani.

Kuunnellut paljon podcasteja elämän eri asioista, ja oppinut myös niiden kautta tajuamaan uusia asioita. Tai ehkä jo ennestäänkin tuttuja asioita, mutta oppinut näkemään ne uudelta kantilta. Oppinut tajuamaan tätä elämää.

xx Vilhelmiina

suhteet ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (2)
 1. Merenranta ja läheisyys on niin ihana, ihana kesäisin!<3 Täällä Helsingissä olen nauttinut siitä Tokoinrannassa, Töölönlahdella, Kaivopuistossa, Katajanokalla ja Munkkiniemen rannalla ainakin. Ihan parasta!:) Ja tietysti myös ne mansikat!<3
  Mukavaa sunnuntaita ja kiitos postauksesta ja kauniista kuvista!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  1. vilhelmiina
   9.6.2019, 10:31

   <3<3 kiitos ihanasta kommentista, Ida!
   Itse täällä Torniossa asuvana pääsen nauttimaan Perämerestä, sen rannikosta, mikä on niin ihanan eksoottista jotenkin. Helsinkikin kutsuu tänä kesänä, niin pääsen nauttimaan myös eteläisen Suomen ihanasta rannikosta!
   Mukavaa kesäpäivän jatkoa myös sinulle :)<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *