Tammikuun parhaat palat

Tammikuu on aika pistää pakettiin ja paketin kannet kiinni. Palataanpa tällaisen parasta just nyt blogi-koonnin tiimoilta kuukauden hyviin hetkiin.

Sarja

Hautalehto, Kylmä syli. Ai ettien että, tämä on ainut ohjelma jota olen katsonut tässä kuussa ja kyllä on ollut herkullista huumoria ja jänniä hetkiä tarjolla. Christian Rönnbackan kirjat ovat hyviä, johon siis tämä sarjakin perustuu. Sarja ei pilannut kirjaa tällä kertaa.

Kirja

Iida Rauma, Hävitys.

Ruoka

Laskiaispulla. Varastin vähän ennakkoon ja pyöräytin pullia jo tammikuussa, ja onhan ne hyviä. Liiankin. Meillä on suvussa ollut tapana että tammikuun synttärisankarit jäävät vaille kermakakkua, ja saavat sen sijaan vadillisen laskiaispullia. Hillolla ja kermalla tietty.

Rutiini

Viikkosiivous torstaisin. Tämä on antanut enemmän aikaa viikonloppuihin ja palautumiseen. Vaikka on kyllä kerran jos toisenkin, pitkän päivän jälkeen kiristyttänyt vähän hampaita alkaa imuroimaan, mutta hyvä äänikirja auttaa. Matoille on muuten ihana antaa lumipesut näin talvella.

Hetki

Kävelylenkki rantareitillä ja koskikaran touhujen seurailu joen virtaavassa vedessä pitkän työviikon päätteeksi rauhoitti ja hymyilytti ja sai unohtamaan kaiken muun.

Asuste

Lapaset. Ilman hanskoja ei ole ollut asiaa ulos, kyllä on kiva rapata auton laseja puhtaaksi, kun on lapaset käsissä.

Biisi

Jostakin syystä Bessin Ram pam pam, on jostakin syystä antanut virtaa mopin varteen ja laulattanut ihan ääneen. Menee niin jalan alle.

Juoma

Itse puristettu tuoremehu, veriappelsiineista, appelsiineista ja puoliveriappelsiineista. Oi mikä vitamiinipommi.

Löytö

Neurosonic-patja. Patja toimii puhelinsovelluksella ja perustuu matalataajuusvärähtelyllä tuotettuun kudosstimulaatioon. Ompa ollut rentouttavaa makoilla pimennetyssä huoneessa patjalla parikymmentä minuuttia, patja rentouttaa todella joka kerta yllätyn itsekin, kun leuka valahtaa rennoksi. Stressin ravistelua patjalla, joka muuten auttaa myös unen parantamiseen ja palautumiseen urheilusuorituksesta. Tämä oli ihan uusi juttu minulle ja oikein hyvä kokemus.

Kuukauden en ole koskaan paljastus; En ole koskaan ollut paljussa.

Toivon helmikuulta enemmän ulkoiluhetkiä ja vähemmän jäisiä pääkallokelejä. Toivon näille ulkoiluille myös enemmän aurinkoa kaveriksi. Lisäksi toivon enemmän seesteisiä aikoja työelämään ja pidempiä yöunia. Odotan jo oikein innolla helmikuun kokkailuja, koska minulla on suunnitteilla kivoja uusia resepti kokeiluja ja ehkäpä hieman lisää laskiaispullia myös.

Aurinkoa helmikuun!

~Villasukka~

blogit-150x60.png

hyvinvointi ajattelin-tanaan hyva-olo oma-elama
Kommentit (7)
  1. Kiva koonti jälleen! Onneksi ollaan menossa kohti kesää. Valoisa aika on selvästi jo lisääntynyt, tervetuloa helmikuu!

    Minna

    1. Kyllä. Tammikuu sai mielestäni jo mennä menojaan, valoon päin siis.

  2. Neurosonic-patja kuulostaa mielenkiintoiselle.

    1. Se kyllä on, itsellä on nyt vielä niin vähäinen kokemuspohja tähän että ihan postauksen verran kirjoittelisin. Mutta on kokeilemisen arvoinen patja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *