Toukokuun top5 +/-

Kesäkuu alkoi ja toi helteet mukanaan. Kohta kajahtaa Suvivirsi ilmoille kouluissa ja kesälomat alkavat. Palaan vielä omaan toukokuuhuni top5 merkeissä plussina ja miinuksina. Kaiken kaikkiaan aivan jees kuukausi, varsin työpainotteinen joten mitään hohdokasta listattavaa ei ole luvassa.

1. Pankkikortti. Tuo murheenkryni. Alle puoli vuotta vanha kortti, alkoi alkukuusta temppuilla. Eli toimii kun huvittaa. Rahaa saa nostettua, mutta lähimaksu sekä tunnuslukumaksu toimii joka kolmas päivä tai sitten ei. Olen saanut varata käteistä paljon ja välillä tottua jättämään ostokset kassalle ja painella automaatille. Pitäisi tilata uusi kortti, kun virka-aikana ehtii.

2. Kiire. Toukokuu on mun työssä kiireisintä aikaa ja se kyllä näkyy. Olisin halunnut osata organisoida arkea paremmin.

3. Lonkka. Työ liikuttaa minua päivittäin paljon, en kovin paljon harrastele tällä hetkellä vapaa-ajalla liikuntaa. Mutta nyt rasitusta on tullut oikein urakalla ja lonkka ei ole tykännyt jostain syystä, eikä tahdo perässä pysyä. Illalla lonkka kipu on ollut ajoittain jopa sietämätön, kun ei voi istua eikä seistä. Olisimpa venytellyt enemmän.

4.Ystävä. En ole ehtinyt, enkä jaksanut soittaa parhaalle ystävälle. Välillä on tuntunut, että jos soitan saatan vain valittaa arjesta liikaa, vaikka sitähän varten ystävät ovat, tukiverkko. Höh, minua!

Unohdin kurkun taimen ulos ja yöpakkaset palelluttivat sen, harmi.

5. Taimet. Kurkun ja kesäkurpitsan taimet olivat jo hyvällä alulla,mutta toukokuun pakkasyöt tapppoivat ne. Voi miksi unohdin ne ulos?

+

1. Puutarha! Tämä on antanut energiaa arkeen. Kukkapenkkien tekeminen ja kitkeminen, jee miten kivaa. Ja mikä parasta, joka iltaiset puutarhakierrokset ja tarkkailu kukkimistilanteen suhteen.

2. Kirjat. Lukujumi tuli selätettyä ja luin aivan ihania kirjoja ja usko pois kaikki oli kotimaisia. Lue  lisää Toukokuun kirjat.

3. Diy-projekti. Oon iltaisin käynyt aina vähän maalailemassa terassikalustoa ja enää tuolit on vailla maalia. Miten rentouttavaa puuhaa.

4. Koti. Paras paikka ladata akkuja.

5. Rutiinit. Sehän se on mikä meidät tolkuissa pitää. Aamupala, työ, kokkailu, puutarha ja lauantain sauna ulkosaunassa!

Kesäkuu tuo puolestaan tullessaan uuden työn, kesäkelit, juhannuksen jolloin olisi toiveena päästä vuoden tauon jälkeen mökille,jos työvuorot sen sallivat. Kesälomaan on enää 2 kuukautta. Sekä lisää puutarhakierroksia ja varmasti monta seikkailua!

Kivaa viikonloppua!

Kommentit (2)
  1. Elämänmakuiset plussat ja miinukset. Kyllä se siitä!

  2. Olipa kiva juttu!
    Toukokuu ja kesänkuun alku ovat itselleni opettajana yös kiireisintä aikaa – vähän turhankin kiireistä. Onneksi olen oppinut pyhittämään vapaapäivän: luen, lenkkeilen, sometan, tapaan ystäviä… Hyvä kirja pelastaa ruuhkaisen arjen, olen huomannut!

    Minna

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *