Juustoiset teeleivät

Parhaat teeleivät
Teeleivät valmistuvat hetkessä, juusto antaa leipäsille ihanaa makua ja mehevyyttä.

Kun haluat valmistaa nopeasti ja helposti tuoretta leipää, teeleipä on paras vaihtoehto. Jo alle puoli tuntia leipomisesta pääset nauttimaan tuoreesta lämpimästä leivästä, ja kodissasi on ihana tuoksu. Taikina kohotetaan leivinjauheella ja sekoitetaan pikaisesti. Juusto tuo ihanaa mehevyyttä ja makua leipäsiin, lisäksi resepti on kananmunaton. Tarjoile teeleivät lämpiminä voin ja marmeladin kanssa. Jauhot esille ja leipomaan, kohta pääset jo herkuttelemaan!

Juustoiset teeleivät

Ainekset (4 annosta)

2 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Pikakaurahiutaleita
0,5 tl
Suolaa
2 tl
Leivinjauhetta
2 dl
Juustoraastetta
0,5 dl
Juoksevaa margariinia
2 dl
Maitoa
20 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 15 min

Tee näin:

Sekoita kuivat aineet ja juustoraaste kulhossa. Sekoita joukkoon margariini ja maito. Älä vaivaa taikinaa, vaan sekoita pikaisesti.

Jaa taikina neljään osaan leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Taputtele pyöreiksi leipäsiksi jauhotetuilla käsillä. Pistele leivät haarukalla.

Paista 225˚c uunissa noin 12 minuuttia. Tarjoile teeleivät lämpiminä voin ja marmeladin kanssa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *