Paras musiikki työnteon taustalle

 

 

 

Mulla oli muutaman kuukauden työhuonepaikka, mutta luovuin siitä taas, koska en juuri koskaan käynyt siellä kuitenkaan. Sitten piti myöntää itselleen: oikeastaan tykkään tehdä töitä kotona.

Mulla on kaksi kämppistä, joista toinen on aina töissä 9-18, toinen taas yliopistolla vähän miten sattuu. Se on just täydellistä. Kotona on lähes aina hiljaista, joskus sitten taas juttuseuraa. Yleensä teen töitä omassa sängyssä aamupäivän, iltapäivällä siirryn olohuoneen pöydän ääreen tai johonkin co-working tilaan (no tätä ehkä kerran kahdessa viikossa). Sen jälkeen kun lempikahvilani suljettiin lopullisesti, en ole enää tehnyt töitä kahviloissa. Sitä paikkaa kaipaa aktiivisesti joka ikinen kerta kun mietin minne mennä kahville tai töitä tekemään.

Yleensä teen töitä hiljaisuudessa (mitä nyt keväällä ikkunat auki kuunnellen kadulta kantautuvia ääniä ja espressokoneen kopautusääntä kahvihimoissani), mutta viime aikoina harhaileva mieleni on vaatinut keskittymistä parantavaa musiikkia.

Silloin aina kuuntelen tätä bändiä.
Hang Massive oli vastaikään keikalla myös Lissabonissa. Itse sain tietää keikasta keikkaa seuraavana päivänä. Aina kun valitan jollekin paikalliselle sitä, että tässä kaupungissa tapahtuu kaikkea kivaa, mistä kukaan ei tiedä mitään. Ei ole applikaatioita, jotka tuuttaisivat jatkuvasti infoa kaikesta kivasta. No mutta siis radioo kuuntelemallahan sitä kaiken tiedon saa, hän totesi.

Ah, radio! Ah Portugali, 50-luku 😀

 

Tässä siis vinkki sinulle, joka kaipaat musiikkia työnteon taustalle.

Ja sitten: olenko ainoa, joka ei voi samaan aikaan kirjoittaa suomeksi ja kuunnella suomenkielistä musiikkia? 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *