Asiat jotka vituttelevat juuri nyt

visual diary

Minua ei haastettu tähän (vituttaa sekin), mutta osallistun kuitenkin: 

Asiat, jotka vituttelevat juuri nyt

- Lissabonin ratikkaliikenne (Helvetin turistiratikka, jota en edes käytä, mutta joka tukkii liikenteen myös muilta ratikoilta).

- Neljä päivää kestänyt kaatosade

- Ilmankosteus, joka toki kihartaa hiukseni mutta nihkeyttää ja kosteuttaa ihan kaiken vessapaperista salmiakkiin.

- Portugalin V****N kielioppi, joka räjäyttää aivoni

- Se kun kaikki haluavat aina puhua revontulista kun kerron olevani suomalainen

- Kaasuliesi. Kaasu-uuni! Kaasupullo. Kaasuvuodon ajatteleminen keskellä yötä. Kaasuvuotoon kuolemisen googletteleminen keskellä yötä.

- Se kun menkat alkavat etuajassa juuri silloin kun olisi suunnitelmissa jotain IHAN muuta

- Ihmiset, joilla on aina hyvä tuuri

- Se että tänä vuonna synttärit osuvat maanantaille

- Italialaisten temperamentti ryhmätöitä tehdessä

- Ryhmätyöt

- Se, että unohdin lähettää yhden sähköpostin ja sen takia olen kolmen kuukauden kuluttua jälleen asunnoton

- Se kun verotoimiston chätin Ritva ghostaa sinut kylmästi

----

Things I hate right now: translating. 

 

Kommentit

Juliaihminen
Juliaihminen

Ritva perkele!

saarah
visual diary

Ehkä verokarhu söi sen?

tanjatanja
Ei Beigeä

Minua ei todellakaan vituttele tällä hetkellä että Visual Diaryn Saarah vastasi MINUN haasteeseen! Mä delaan.

Omasta listasta unohtui revontulikuvat jotka eivät anna todenmukaista kuvaa revontulista. Varma tapa saada niiden takia matkustavat turistit pettymään kun ne eivät olekaan neonväreissä leiskuvia vaan sellasia haaleanvihreitä muljuajia. Hienoja toki mutta joku roti.

Ps. Ritva Y U do dis. 

saarah
visual diary

Hahaaa, tää haaste oli MAHTAVA! Kiitos sen aloittamisesta :)

Ja hemmetin revontulet tosiaan. En jaksa puhua niistä enää sanaakaan: en koulussa, en baareissa, en ravintoloissa enkä V**** MISSÄÄN.

vihainen_pulla (Ei varmistettu)

Mua puolestaan vituttaa sana 'vituttelee' IHAN TÖRKEÄSTI.

Ja myös myötävituttaa Ritva. :(

saarah
visual diary

Hahaaaa, mua eilen tän kirjoittamisen vitututpuuskassa ärsytti myös toi termi, mut sit aattelin et "haaste haasteen tavalla" enkä maininnut sitä :D

tanjatanja
Ei Beigeä

Onhan se kyllä ihan kauhea sana. Miksi mie käytin sitä. Antakaa anteeksi. 

Mie kadun.

Juliaihminen
Juliaihminen

Mä en tiedä miks, mut mää tykkään. Siinä on semmosta rentoa meininkiä! Ei semmosta tiukkapipoista vitutusta, vaan semmosta "noo, nää nyt vähän vituttelee tässä".

tanjatanja
Ei Beigeä

ÄLÄ ROHKASE MINUA.

saarah
visual diary

Hahaa, nyt mä aloin itseasiassa tykätä vituttelu -termistä. Sellaista ei niin vakavaa vitutustahan se kuvaa just hyvin :)

mystery
Vision One

Mua taas naurattaa tuo sana täällä ihan suunnattomasti, paras!:D

Hoppa (Ei varmistettu)

Joo toi revontulihomma on ärsyttävää. Itse en ole koskaan syntyperäissuomalaisuudestani huolimatta nähnyt yksiäkään revontulia. Joskus yritin tiirailla taivaalle, kun niiden piti näkyä koko Suomessa, mutta eipä näkynyt Turussa silloinkaan. Joten morjens. En ole koskaan myöskään nähnyt poroa, paitsi ehkä joskus Korkeasaaressa.

saarah
visual diary

Mä oon nähnyt revontulia viimeks lapsena Lapissa. Eli jotenkin niistä keskusteleminen ja intoileminen tuntuu tyhmältä. Ihmisillä on täällä etelässä sellainen mielikuva et aina kun me kävellään Helsingissä kadulla, revntulet ne vaan loimuaa siellä taivaalla. 

 

iidis
Varpain jaloin

Eilen vitutteli oikein todella. Purin sitä siskoilleni whatsupissa, minkä jälkeen jatkojalostin lopun vitutuksen postaukseksi tänne.

Tänään vituttelee kengät, jotka toiveikkaista käyttämisyrityksistäni huolimatta on liian isot, ja se että kotona pitää aina vaan siivota.

Myötävituttelu Ritvasta, joka pelasi vääryydensäännöillä. Shame on you Ritva!

saarah
visual diary

Myötäelän! Itse kirosin just kanssa siivoamista. Varsinkin kun muutin juuri pois asunnosta jossa vuokraan kuului siivooja ja oli vielä tiskikonekin tällaiseen josta puuttuu molemmat. NYYYYH.

Salla-Maaria (Ei varmistettu)

Asian / vitutuksen ohi: sulla on TÄYDELLISET silmälasit! Mistä mahtavat olla?

saarah
visual diary

Nää on erään taidegallerian vintagerilli-laatikosta, mut merkki on kyllä ihan vaan Benetton :)

Suvi K.
Sisunainen

Samaistun varsinkin ratikoihin ja sateeseen. Erityisesti vituttaa se, että joutuu käyttämään ratikoita (pyöräilyn sijaan) koska sade.

saarah
visual diary

Joo, vituttaa odottaa ratikkaa vartti kaatosateessa ja sit istua sen kyydissä toinen vartti, kun 25 minuutissa ois jo kävellyt saman matkan. Tosin ei kaatosateessa. 

mine sano mittään (Ei varmistettu)

Reps! Tämä auttoi vähän, koska A) haluaisin olla Lissabonissa. Erittäin. Paljon. B) olen saikulla kotona megaflunssassa ja tekemättömät työt painaa päälle C) sairaanakin pitää tehdä töitä/antaa ohjeita töihin tuntitolkulla. Ristinsä kullakin. ;)

Mutta revontulista vielä: viime vuosina on ollut huikeita revontulivuosia, ja KOROSTAN, nimenomaan Lapissa. Kaverini ovat ottaneet sellaisia kuvia, että en uskoisi niitä aidoiksi, ellen luottaisi ystävieni rehellisyyteen. Meikäläinen on aina asunut kaupungissa (kahdessa Pohjois-Suomen suurimmista), joissa revontulielämykset latistuvat valosaasteen takia aika heikoiksi kokemuksiksi. Olen nähnyt revontulia siis usein elämäni aikana, mutta ne huikeimmat näkee todellakin aidosti pimeässä paikassa maalla. Samoin kuten tähtitaivaan, joka oli aivan MIELETÖN Inarissa sitä katellessa viime talvena.

saarah
visual diary

Ou nou! Kuulostaa kyllä suoraansanottuna vittumaiselta tilanteelta. Tsemppiä <3 

Kyllä mustakin revontulet on oikeasti UPEAT. Hienoimmat sellaiset näin juuri lapsena mummoni mökillä, Rovaniemeltä pohjoiseen päin vielä joku 50km, keskellä ei mitään, järven yllä pimeässä. On ne hienot! 

 

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

ihanan rehellinen postaus!

saarah
visual diary

Kiitos :)

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Ei vittu. Mun on ehkä myös tehtävä tämä. Ei muakaan oo haastettu, mutta ihan vittuillakseen vois!

saarah
visual diary

Hahaa, joo, ihan vittuillakseen on hyvä osllistua vitutteluhaasteeseen :D

Oranssinen

Mahtavaa.

Pakko omia haaste minunkin.

Vituttelu kunniaan!

PS: mulla on tuollaset silmälasisangat ihan ikiomassa vintagelaatikossani. Sieltä löytyy muitakin ah, yhtä ihania kauheita yksilöitä :D
Tuo malli oli aivan ehdoton teinivuosina, mutta nykyään niitä katsoo kauhunsekaisella huvittuneisuudella. Never again :)
Terveisiä vaan lapsuus-/nuoruusvuosien paikalliselle Instrumentariumille.

 

saarah
visual diary

Mulla on myös käytössä mun äidin vanhat ysäririllit (tosin aurinkolaseina) elioon näiden ihanien, kauheiden mallien ystävä selkeesti :D :D

Piia Pauliina
Piia Pauliina

Tämä teksti oli kyllä perjantai-aamun pelastus :D Tsemppiä!

saarah
visual diary

Kiitos! Onneksi suurin osa näistä ongelmista on aika pieniä :)

kav (Ei varmistettu) http://piilomajassa.wordpress.com

Mua hatuttaa silmienpyörittely kun kerron etten ole koskaan käynyt Lapissa vaikka olen suomalainen.
Moni muukin juttu, mutten ny jaksa

saarah
visual diary

Hah! Mulle on täällä ihmetelty tosi monta kertaa sitä et miten en oo koskaan käynyt Venäjällä vaikka oon suomalainen. Kun et se on ihan naapurimaa. No tiedetään, mut tuskin se kovin monelel suomalaiselle on mikään ykköslomakohde kun reissua miettii...

Tämä vitutti: ihan suomalainen opiskelukaveri kysyi tosissaan että onko meidän pakko puhua venäjää, koska kotikunta rajoittuu valtakunnan rajaan... Oli aika ihmeissään kun näin ei ollutkaan eikä ole.

Morango (Ei varmistettu)

Tuo kaasupullo juttu.... Onneksi en vielä Portugalin vierailuilla ole joutunut itse sähläämään pahemmin kaasupullojen kanssa, mutta on se kuumottavaa! Suihku toimii kaasulla, patteri toimii kaasulla, hella toimii kaasulla... kaasua joka nurkassa. Toki onhan se kätevä kokkaillessa, kun lämpötila pystyy säätämään todella nopeasti verrattuna sähköliesiin. Mutta Portugalin sähköhinnat ovat yhtä korkeat tai jopa korkeammat kuin Suomessa, mikä verrattuna alhaiseen palkkatasoon on paljon. Siinä mielessä ymmärrän kaasuilun, vaikka se epäilyttävää onkin :D

saarah
visual diary

SAMA! Mä niin pelkään kaasua! En niinkään niitä moderneja hienoja kaasuliesiä, mitä ihmiset laittaa uusiin asuntoihin, mut noita vanhoja kämäsiä ja outoja, jotka ei ees oo kovin nopeita (vai onkohan se kaasu nyt sit lopussa?)

Mulla on kans nyt todella outo suihkusysteemi, jonka päälle laittaessa näkyy oikein sellanen oranssi liekki. Olin ihan varma et se on epänormaalia ja et se syttyy palamaan jne. kunnes kuulin että se on ihan perus. Ja toi kaasuliesi/uuni... Oon tässä nyt kaksi viikkoa vältellyt kaikkien uuniruokien tekemistä (koska pelottaa) mut nyt oon vakaasti päättänyt et tänä viikonloppuna mun on otettava tää asia haltuun :D Bye bye kaasuliesidieetti :D

Morango (Ei varmistettu)

Totta, nuo vanhat kaasuhommat vasta epäilyttäviä onkin! Kaasu-uunista minulla on kokemusta vain useamman palaneen piparipellillisen verran. Mustia päältä, lähes raakoja alta. Harmitti kyllä vietävästi, kun ensin metsästettiin Pingo Docet ja Continentet läpi pomeranssinkuorta ja neilikkaa, ja sitten menivät vielä palamaan x). Ei ollut se uuni häävi :D. Toivottavasti sinulla on parempi!

saarah
visual diary

Eikä :( Ymmärrän ton tuskan, yritin itsekin metsästää jouluna noita mausteita glögiä varten, mut en löytänyt kaikkia oleellisia. Kardemummakin on täällä sitä outoa vihreää, joka ei oo yhtä hyvää kun oikea. 

Hiton kaasuhommat!

eeri (Ei varmistettu)

Eilen kokkailin kotona kastiketta kaasuhellalla ja syötyäni lähdin lasilliselle ystäväni kanssa. Kotiin palattuani päivittelin poikaystävälle, miten joku naapureista on polttanut ruoan taas pohjaan. Jännästi haju kävi voimakkaammaksi omaa ovea lähestyessä ja mitä löytyikään? Päälle jäänyt kaasuhella, 2,5 tunnin aikana hyvin rapsakan mustaksi palanut kastike, hehkuvan kuuma kasari (joka on nyt entinen) ja haju, jota ei voi edes ryhtyä kuvailemaan. Onneksi löytyi myös koti, joka ei ollut palanut.

Edelleen ahdistaa ajatella asiaa. Mitä, jos en olisikaan mennyt kotiin vaan suoraan poikaystävälle?
Tästä lähtien syön kaiken ruokani kylmänä. Tai muiden valmistamana. Muualla kuin omassa keittiössäni. Irtisanon kaasusopimukseni. Joo.

saarah
visual diary

APUA! Tää on tarina jota mun ei ois pitäny lukea, koska nyt pelkään tota entistä enemmän :O

Mut onneks menit kotiin ja se ei ollut palanut, tosiaankin. HUH. Tästä lähin tarkastan kahden kerran sijaan varmaan ainakin neljästi oonko jättänyt kaasulieden päälle ennenkuin lähden mihinkään. 

Kommentoi