Asioita, joita olen oppinut viimeaikoina

visual diary

Kun on ns. liian monta rautaa tulessa (kuten lähiaikoina on ollut), pyhitä yksi ilta sille, ettet tee mitään. Istu sohvalla kotihousuissa ja juo kaksi pannullista jouluteetä. (Ne on nyt kaupoissa, hamstraan niin paljon että riittää kevääksi asti).

Lapsiin tottumattomat kissat ja kissoihin tottumaton lapsi tulevat kyllä toimeen.

Kun saat kutsun saunomaan (ei tarvitse tuoda mitään, mulla on pyyhkeet, viiniä ja muuta), vie salmiakkia. Sitä tekee jossain vaiheessa iltaa kuitenkin mieli.

Kun saat vieraita kylään, älä ala säätämään silloin jonkun uuden ruokaohjeen kanssa. Tee se, minkä osaat jo valmiiksi tehdä, muttet jaksa koskaan yhdelle hengelle valmistaa. Oma sellainen luotto-ohje on Jamie Oliveriltä ja nimeltään Talvisalaatti.

Kun isosisko sanoo ettei joulutorttuja kannata voidella, niistä tulee sillai parempia, kantsii uskoa.

Kun marraskuussa tapahtuu ihme, eli paistaa aurinko, älä silloin ole siellä kotisohvalla kotihousissa vaan mene äkkiä ulos. Helsinki on ihana sunnuntaiaamupäivisin kun kaupungilla on vielä ihan hiljaista.

Kun sulle ehdotetaan kakkukahveja paikassa jossa et yleensä koskaan käy (eikö siellä oo kamalan kallista ja huono valikoima, valivali), mene testaamaan. Niissä missä aina käyt, ehdit kyllä käydä muutenkin.

Hei nyt on viikonloppu, (ja just syötiin kolme kakkupalaa), ei tarvitse kävellä noin lujaa,

on myös hyvä elämänohje. Ja se, että kuvissa kannattaa pönöttämisen sijaan hypätä.

Kiitos viikonloppu, olen taas hieman viisaampi.

-----

It was a good weekend.

Kommentit

aannukka

Tästä tuli jotenkin tosi hyvä mieli :-)

Ihania oivalluksia olet tehnyt! Nyt on hirveä joulutorttuhimo.

saarah
visual diary

Ihanaa :)

Mulle iski kans lauantaina kaupassa 5 minuuttia ennen sulkemisaikaa joulutorttuhimo. Onneksi niihin tulee vain kahta raaka-ainetta!

Laura T.
M O L

Ihanaa Saara! Minkä rankkaisit parhaaksi jouluteeksi? Okei anna kaikki vinkkisi, rrrrakastan joulumakuja.

saarah
visual diary

Mulla on niin monta vinkkiä, että tästä taitaa tulla oma postauksensa :)

eviela
NOT A Wonderland

Iskipä himo joulutorttuihin! Pitäisi vain itellä kokeilla oman marmeladin tekoa, iiks! Luumua en saa tosiaan syödä enkä kaupan valmismarmeladeja mielellään myöskään, kun olen melkoisen herkkä tuolle sokerille niin pitää sitä minimoida mahdollisimman hyvin. Tosin saapahan mieleisen marmeladin tehtyä. Mietin omena-kaneli-vaniljaa tai sellaista :)

saarah
visual diary

Oi, oma marmeladi kuulostaa ihanalta! Varsinkin omena-kaneli. Mä tykkään ihan hulluna aprikoosimarmeladista, voiskohan sitä laittaa :) ?

eviela
NOT A Wonderland

Miksei voisi? Olen joskus kokeillut vadelmaakin ja oli tosi hyvää!

saarah
visual diary

Pitää selkeesti kokeilla!

Tosi hyvä ja piristävä postaus, tykkään! :)

saarah
visual diary

Kiva kuulla, kiitos :)

Sanph
Sanph

Tekaisin eilen miniminijoulutorttuja ja niitä on vähän ärsyttävä voidella. Ajattelin siis mennä oivalluksesi kannustuksella ilman voitelua. Toimi! Ja meikäläinen tykkää käyttää tortuissa vadelmamarmeladia. Toki luumuisiakin pitää tehdä vielä tässä joulua odotellessa. Onneksi joulun alla on ihan ok tehdä torttuja vaikka joka ilta :)

saarah
visual diary

Joo, eilen mietin ihan samaa et voisi leipoa vaikka joka ilta :)

Mahtavaa että voitelemattomuus toimii sielläkin.

Kommentoi