Assistentti

visual diary

Aina kun käyn Granitissa, melkein ostan ne ihanat pienet maustepurkit, joihin voisi dymottaa mausteiden nimet ja järjestää ne kauniiksi riviksi maustakaappiin. Mutta en omista maustekaappia, enkä moista järjestelmällisyysgeeniä muutenkaan. Säilytän mausteita vuosia vanhassa pahvilaatikossa, jonka nostan keittiön pöydälle aina kun alan kokkaamaan jotain.

Ja silloin pöydälle hyppää myös assistentti.

En tiedä miksi toinen kissoistani on äärimmäisen kiinnostunut näistä asioista:

- mausteet ja niiden haisteleminen (jos mahdollista, niiden päällä kieriminen. tähän liittyy myös maaninen ilme)

- naaman tunkeminen teekuppiin. (vain vihreä tee kiinnostaa)

- valokuvien nuoleminen

- kirjekuorien liimaosan nuoleminen

- mäntysuopapullon nuoleminen

- pään tunkeminen suklaarasiaan

Samaan aikaan toinen kissoistani nukkuu tyytyväisenä sohvalla.

Olen myös opettanut kissoille 14 vuotta sitä, ettei kissan paikka ole keittiön pöydällä. Tuloksetta.

Nykyisin olemme päässeet yhteisymmärrykseen siitä, että sunnuntaisin saa tulla makoilemaan Hesarin päälle, muulloin mieluiten ei. Mutta ruuanlaitossa saa avustaa. Kunhan ei tunge itseään tuonne maustelaatikkoon. Sekin on nähty.

Onko muilla lemmikeillä vastaavia outoja mieltymyksiä?

-----

My cat wants to take part in everything i do. Including choosing spices for cooking.

Kommentit

lepi (Ei varmistettu)

Meiän Fato nuoli kans aina kaikki valokuvat! Joku kissajuttu se on..

saarah
visual diary

Ehkä ne vaan haluaa pään sekaisin. Aika myrkkyjähän ne valkokuva-aineet on...

somewhere

On kyllä maailman suloisin assistentti! Ja varsin veikeän kuuloinen myös. Meidän jo edesmennyttä kissaa kiinnosti hurjasti lasissa kivasti kuplivat limsat. Sitä lasia piti mennä nuuhkimaan ja sitten irvistellä tuolle kummalle ilmiölle, sitten seuravaaksi juosta epätoivoinen ja kauhistunut ilme naamalla pois lasin luota kurkkien taakse.

Toinen kissa myös rakasti nukkua keittiönpöydällä. Tämä johti toisinaan tilanteisiin, jossa juustot tai kinkut katosivat ihmisten lautasilta vaikka kissa olisi sekunti sitten nukkunut kiltisti pöydän toisessa päässä sopivan matkan päässä syöjistä. 

Mystiset ovat kissojen tempaukset, hih. Mutta viihdyttäviä ne kyllä on!

saarah
visual diary

Kyllä, todella viihdyttäviä!

Pöydällä nukkuminen taitaa olla aika yleinen lempipuuha kissoille. Mun edesmennyt kissa oli myös HULLUNA sipseihin. Aina jos sipsipussi oli pöydällä, kohta jostain ilmestyi pieni tassu, joka verotti pussin sisällöstä :D

salka
Salka

Vanhempieni nyt jo edesmennyt kissaliini sekosi Mariannekarkkipapereita. Kissa oli siis ihan hulluna, lutkutti, pureskeli ja hieroi ikeniään niihin, sekä antoi kyytiä kuin suurellekin saaliille. Mikään maailman kissanminttu ei kelvannut mutta auta armias kun kissa sai käsiinsä Mariannepaperin..:) Yksi kissa taaseen sekoaa, kun sanoo "huhhuhuhuhuhuhuh" silleen kuin tuuli ulvoisi..matot saa kyytiä. Ko. kissa myös tykkää hypätä keittiön lavuaariin ja juoda suoraan hanasta/leikkiä vedellä. Tämä on kylläkin tiukasti kielletty juttu, mutta eipä noita aina ehdi niin valvoa. Mutta kissojen hupsutuksia on kyllä hauska seurata, on ne vaan niin ihania!

saarah
visual diary

:D :D

Mahtavia!

Mun edesmennyt kissa oli myös hulluna siihen viinipullon korkin päällä olevaan muoviin. Kun avas viinipulloa, se tuli jo siihen kärkkymään ja leikki vaikka kuinka kauan sillä rapisevalla muovilla :)

Kommentoi