Astetta parempia asukuvia

visual diary

Vaikken itseäni muotibloggaajana pidäkään, olisi kiva kuvata useammin päivän asuja. Yksin asuvan ihmisen ongelma on tämä: joko otat kuvat peilin  kautta tai et ota ollenkaan. Ja ne peilin kautta otetut, no ne on vähän tylsiä.

Mutta juhannuksen mökkimatkalla, niin kuin kaikissa muissakin reissuissa, pääsimme ystäväni kanssa taas leikkimään oikeaa photoshoottia.

Olemme kumpikin AD:ita ja myös vähän wannabe-valokuvaajia. Aina kun olemme yhdessä reissussa jossain, kumpikin koko ajan vaistomaisesti vähän skannailee kivoja kuvauspaikkoja. Oi, kato tota porttikongia, noi rappuset, ihana kukkapuska, oo mikä valo. Olemme kyykkineet viidakossa pikkumekoissa hyttysten syömänä (tuli hienoja kuvia), herättäneet hämmennystä erikoisissa vaatteissa uima-altaalla (oli vaan hieno valo), vaihtaneet asuja viisi kertaa ja etsineet oikeaa valoa kauniilla parketilla, seisseet erinäisten ovien ja seinien edessä ympäri maailman (sun mekko mätsää tohon oven väriin, pakko ottaa kuva!) ja viimeisemmäksi kahlanneet jääkylmässä rantavedessä kukkaseppeleet päässä.

Mutta kun oli vaan niin kuvaukselliset maisemat!

Ja se ehdottomasti hauskin kuva,

the Puskagrammaaja:

-----

Got inspired by nightless night and flowers. Here´s a little photshoot I had with my friend.

-----

Kuvat/pics: Saara Helkala ja Leyla Avsar.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Upeita!

saarah
visual diary

Kiitos!

riik
3h+kasvimaa

ihania kuvia! En tiedä että miten tämän nyt muotoilisi, mutta ei kaikista miehistä ainakaan ole mitään iloa valokuvan ottamisessa... Tai siis että susta olis kovalevyt pullollaan kaikkia tosi ihania otoksia.

saarah
visual diary

Niinpä! Paras ois olla varmaan naispuolinen AD-kämppis jolla ois hyvä kamera :D

riik
3h+kasvimaa

kyllä.

lepi (Ei varmistettu) http://chasingaftermagic.tumblr.com/

Eiköhän muuteta kimppaan!

saarah
visual diary

Loistava idea :) ! Mieti mitkä photshoot-mahikset, joka päivä!

saarah
visual diary

Kiitti :) 

Olisipa ihanaa, kun olisi edelleen sellaisia ystäviä joiden kanssa pitää photoshooteja! Tätä harrastettiin joskus aikoinaan lukion ystäväporukan kanssa, mutta enää ei ole tullut vuosiin moista harrastettua. 

saarah
visual diary

Kannattaa yrittää elvyttää vanha harrastus :) 

Meilläkin kesti jonkun aikaa et päästiin moodiin jossa ei oo enää sillai vähän noloa poseerata kameralle ties missä. Nykyisin ennen reissua jo fiilistellään photoshoot-mahiksia! Oon varma et näitäkin kuvia on kiva katella sit vanhana mummona. 

Kommentoi