Edullinen luomusarja kasvoille

visual diary

Melkein aina kun kirjoitan kosmetiikasta, mainitsen saman:

Käytän sekaisin luomua ja tavallista kosmetiikkaa, mutta se mikä jää iholle, siinä yritän suosia luomua.

Olen testaillut parin kuukauden ajan englantilaista Skin Blossom -ihonhoitosarjaa. Tuotteet valmistetaan mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä, niitä ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia. (Vegan Societyn sertifikaatti).

Testasin sarjasta puhdistusmaitoa ja -geeliä, kasvovettä, kasvovoidetta sekä silmänympärysvoidetta. Sarjan puhdistusgeeli oli omalle naamalleni liian kuivattava, mutta muutoin sarja yllätti erittäin positiivisesti. Kosteusvoiteesta jää niin ihanan pehmeä iho, että tekee mieli sivellä omia poskiaan päivän mittaan.

Jos siis etsit luomusarjaa ihonhoitoon, tsekkaa tämä. Paljon plussaa myös kohtuullisista hinnoista: esim. silmänympärysvoiteen ovh. 12,50€. Aina ei hyvän tuotteen tarvitse maksaa maltaita. Sarjaan kuuluu myös vartalotuotteita sekä hiustenhoitotuotteita.

Suurin osa tämän postauksen (sensuroiduista) kuvista näytti muuten tältä. Assarille kiitos!

-----

Sain tuotteet testiin Sugar Helsingiltä. Skin Blossomia myy mm. Hyvinvoinnin tavaratalo ja Ruohonjuuri.

-----

I´ve been using this organic skin care range from Skin Blossom and highly recommend it.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mua on jo pidempään kiinnostanut tää sarja, just mietin yks päivä et onko tarpeeks kosteuttava kuivalle iholle toi voide (ja silmänympärysvoide). Millainen iho sulla on?

saarah
visual diary

Mulla on ehkä vähän normaalia kuivempi sekaiho. Mutta mun kokemuksen mukaan molemmat voiteet on ainakin tarpeeksi kosteuttavia. Testaa ihmeessä :)

ikkiam
LUOMA

Hei mullakin on kysymys!

Onko tässä kovin voimakas tuoksu? :---)

saarah
visual diary

Ei oo! Sellainen hyvin mieto ja miellyttävä, toisin kun tosiaan monissa luomu-naamavoiteissa. :)

ikkiam
LUOMA

JES!

_anna_ (Ei varmistettu)

Täytyy antaa tälle sarjalle nyt kyllä mahdollisuus, vaikuttaa kyllä erittäin hyvältä! Etenkin tuon silmämympärysvoiteen aion testata seuraavaksi. Hintakaan ei päätä huimaa ja jos ei toimiskaan mulla, niin enpä putoa korkealta :D

Kommentoi