Ehdota toivepostausta!

visual diary

 

Lupaathan postailla viikoittain kuvia Lissabonin laattaseinistä sitten kuin muutat, kysyi yksi lukija silloin muinoin kun kerroin muuttavani kyseiseen kaupunkiin. Taisin luvata, mutta aika huonosti olen lupaukseni pitänyt. 

Mitä muita lukijatoiveita olisi? Mistä minun pitäisi lähiaikoina kirjoittaa?

----

Kuva Leyla Avsar

 

Kommentit

Vakilukija (Ei varmistettu)

Toivoisin lisää deittipostauksia, analyysiä portugalilaisten ja suomalaisten miesten eroavaisuuksista, postauksia siitä millaista on olla vapaa mimmi ulkomailla ja mikä siinä on parasta ja sen sellaista. Tykkään blogistasi just sen takia että siitä huokuu ihana vapaudentunne. Vaikuttaa siltä että elämäsi on murroskohdassa ja jännityksellä seuraan päädytkö lopulta jäämään sinne ulkomaille vai palaatko vielä takaisin.

saarah
visual diary

Kiitos! 

Tässä onkin aihe, josta riittää kirjoitettavaa. Lupaan näitä siis lisää :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Yhdyn edelliseen. Kaikki parisuhteeseen ja sun elämään liittyvät kirjoitukset on fantastisia. Ja sitten olen aina kiinnostunut kotiin liittyvistä jutuista. Elika uudesta asunnosta: mika hyvää, mikä ei. Mistä niitä löytyy. Kuvia uudesta kämpästä jne.

Nanna

saarah
visual diary

Voi apua, uudesta kodista ei kovin kummoisia kuvia kyllä saa. Mut koitetaan :) 

Norre (Ei varmistettu)

Ei mitään erityisiä toiveita, mut on jo pitkään pitäny kertoo, et noi sun tiivistelmät englanniks on ihan loistavia!:D

saarah
visual diary

Hahaa, kiitos :D

Juliaihminen
Juliaihminen

Mä haluaisin että tekisit koontipostauksen sun viimeisen vuoden tai puolen vuoden soundtrackista, tyyliin 5-10 tärkeintä biisiä ja miksi (missä kohdassa kuuntelit biisiä ja mitä muistoja siitä tulee). Siitä saisin itekin uutta kuunneltavaa, koska tiedän että sulla on ihan ässä musiikkimaku! 

saarah
visual diary

Oi, tää on loistava idea! Kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu)

Musta parasta on aina sellaiset tajunnanvirtapostaukset ja kaikki listat! Ja perinteinen "bloggaajan päivä" postaus olisi ihana, varsinkin silloin kun elät tavallista arkea.

saarah
visual diary

Apua, en oo muuten IKINÄ tehnyt tuota perinteistä bloggaajan päivä -postausta. Kun arki koittaa, vois olla vihdoin sen aika :)

Rinkeli2 (Ei varmistettu)

Graafisena suunnittelijana mua kiinnostais kovasti vähän yksityiskohtaisemmat kuvaukset opinnoistasi siellä. Ja olis kiva nähdä kuvia esim. harjoitustöistä. Myös millainen kuva sulle on muodostunut paikallisesta suunnittelu"skenestä"?

Päivän asuja kaipaan myös lisää, olet inspiroiva pukeutuja!

Ja komppaan edellisiä, parisuhdepohdiskeluissasi on jotain koukuttavaa, ja ah niin inhimillistä & koskettavaa.

saarah
visual diary

Kiitos!

Opinnoista voisikin kirjoitella tarkemmin, kiitos muistutuksesta :)

Game Design (Ei varmistettu)

Portugalilaisesta arkkitehtuurista, graafisesta suunnittelusta ja taiteesta olisi kiva lukea postauksia.

saarah
visual diary

Hui, en ole näistä minkään asiantuntija, mutta eihän se estä aiheista kirjoittamista :D

Oon itse asiassa jo kauan ajattelutkin ehdottaa tätä postausideaa, mutta nyt saan tehdä sen ihan luvan kanssa! :D

Eli ainakin mua kiinnostaa ihan hirveästi sun opinnot Lissabonissa - oon itse suunnitellut lähteväni tekemään myös maisteria ulkomaille, ja portugalinkielitaitoisena ja siellä asuneena Lissabon tietty houkuttelee aika kovaa... mutta olisi kiva kuulla, miten sä oot kokenut siellä opiskelun! Mitä hyvää, mitä huonoa, erityisesti tietty kiinnostaa IADEn taso ja yliopiston henki. Onko siellä kivaa, koetko että tutkinto vastaa sitä mitä lähdit hakemaan, ja uskotko että saat siitä jotain uutta irti työelämään? (vaikka tottakai pelkkä asuminen portugalissa riittää syyksi aloittaa siellä opiskelu! ;) )    

saarah
visual diary

Jes, koulupostaus on siis laitettava työn alle :)

Kissatbest (Ei varmistettu)

Minua kiinnostais kuulla minkälaista oli muuttaa kissojen kanssa ulkomaille? Vai oliko sulla kahta kissaa, olenko nähnyt yhden kahtena?

saarah
visual diary

Mulla oli aiemmin kaksi kissaa, mutta toinen niistä kuoli samana keväänä kuin muutin, kunnioitettavassa 15,5 vuoden iässä :(

Gatruska (Ei varmistettu)

Jatka samalla linjalla, oon lukenut sun blogia nyt muutaman kuukauden ja se on noussut ehdottomaksi lemppariksi! Tykkään siitä että kirjoitat vähän kaikesta mitä tulee mieleen. Kaikkeista kiinnostavimpia on kauniit kuvat (erityisesti sun asuista) sekä pohdinnat elämästä, ulkomailla elosta, deittailusta yms. Ainoana muutoksena toivon siis lisää postauksia :) niin ja vielä jos jaksat kirjoittaa, miten päädyit juuri Lissaboniin ja ovatko suunnitelmat muuttuneet?

Kommentoi