Haastaja Instagramille, Suomesta!

visual diary

 

Lupasin Lily talks -puheeni yhteydessä listailla taas appsejä, joilla kuvamuokkaus puhelimella onnistuu erityisen hyvin.

Aiemmin olen postannut mm.

- VSCOcamista

- Instan Layoutista

- sekä valikoimasta muita appsejä ja nämä postaukset ovatkin olleet suosituimpia infopostauksia blogissani.

Nyt tällä rintamalla on uusi tulokas ja sen paras puoli tulee tässä:

tämä on made in Finland.

Ultralight -nimisellä appsillä on aika paljon yhteistä VSCOcamin ja Instan kanssa, mutta se on silti kokeilemisen arvoinen, jos haluat uusia filttereitä ja muita muokkausmahiksia helposti. Mm. ylläolevan kuvan tyyppisiä pintaefektejä appsi tarjoilee useita.

Oma puhelinkuvaaminen on taas maisemanvaihdoksen takia muuttunut hyvin aktiiviseksi. Puhelin on aina mukana, kameraa taas en jaksa kannella kassissa juuri koskaan.

-----

Testaa siis Ultralightia siksikin, että olisi jo aika saada Suomesta toinen appsimenestys Movesin jälkeen. Mutta sanonpa sen, että vaikea instaa on haastaa millään. Siellä kun ainakin itselleni on niin iso juttu se yhteisöllisyys.

-----

There´s a new kid on the (app) block:

Ultralight, that´s made in Finland. Check it out!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ultralightistahan saa tuupattua kuvat suoraan instagram-tilille. Eikä kehittäjä muutenkaan lähtenyt instagramia käsittääkseni haastamaan vaan luomaan paremman kuvankäsittelyapplikaation myös instagramspämmiä varten. Jostain syystä muutama media on vain napannut tuon näkökulman "haastajana".

Mutta hyvä applikaatio on, käyttäkää!

Terveisin: kehittäjän kaveri :D

saarah
visual diary

Joo, itseasiassa ihmettelin vähän itsekin tota uutisointia, enemmänhän tää on esim VSCO:n haastaja. Mutta halusin jutulleni raflaavan otsikon :)

What else is there?

Tää on muuten ihan paras sovellus, tosi kaunis ja helppokäyttöinen, mutta ainakin mulla crashaa joka ikinen kerta jos yritän rajata kuvaa, tai tallentaa kuvaa puhelimeen tai laittaa instagramiin. Pitää siis vaan ottaa screenshot jos käytän muokkaukseen :D first world problems...

saarah
visual diary

Huomasin muuten samaa kun testailin, joidenkin filtterien kanssa kaatuili, joidenkin ei. Odotellaan siis päivitystä :)

Timi / Ultralight (Ei varmistettu) http://www.ultralightapp.com

Ultralightin tekijänä tulin kiittämään jutusta, kiitos!
Harmi kuulla kata_eric että appsi on kaatuillut. Ensimmäisessä versiossa on vielä kaikenlaista pientä hiottavaa. Seuraava päivitys toivottavasti korjaa juuri tuota kaatumisongelmaa..
-Timi
P.S. Palautetta otan mieluusti vastaan: ultralightapp@gmail.com / www.ultralightapp.com!

saarah
visual diary

Mahtavaa et eksyit tänne ja kiitokset appsista :)

 

Kommentoi