Helvetin Helsinki

visual diary

Mietin, kun tulin keväällä kotiin Kööpenhaminasta. Ja heinäkussa kun kone laskeutui Lissabonissa vietetyn viikon jälkeen Helsinki-Vantaalle.

Olen ollut viimeiset puolisen vuotta todella kyllästynyt Helsinkiin.

En ole jaksanut oikeasti innostua uusista kahviloista ja ravintoloista. Tosi monessa uudessa en ole edes käynyt. Enkä ole innostunut niistä vanhoista, joista yleensä tykkään tosi paljon. En käynyt kesällä ollenkaan lähisaarissa, enkä istunut aamuyöhön asti merinäköalajatkoilla, vaikka ne ovat asioita, joita tässä kaupungissa rakastan. Yleensä fiilisten vuodenaikojen parhaita puolia pitkillä lenkeillä pitkin merenrantaa, mutta Endomondoni kertoo, että olen lenkkeillyt heinä-elokuussa kaksi kertaa. Viimeksi kun oli Ravintolapäivä, söin kotona pakastepizzaa ja Flowssa olin sitä mieltä, että onhan tämä vähän niinkuin jo nähty. Pyöräkin on edelleen talviteloilla kellarissa.

Olen miettinyt paljon sitä, pitäisikö minun sittenkin sijoittaa itseni jonnekin aivan muualle.

Olen myös odottanut kauhulla syksyä. Ja talvea, ja sitä miten linnottaudun kotiin, heti kun ilmat muuttuvat epäinhimillisiksi. Ja olen jo valmiiksi vihannut vesisadetta, räntäsadetta ja lumisadetta.

Sitten oli yksi sateisen päivän ilta. Menin lenkille juuri sinne merenrantareitille. Yhtäkkiä koko kaupungin yllä oli sellainen pastellinsävyinen ilta-aurinko, kuin Pariisissa konsanaan. Taivas täynnä pieniä pilvenhattaroita, aivan tyyntä ja loppukesäksi ihan ihmeellisen lämmin. Kävelin kahdeksan kilometriä ja fiilistelin.

Ihana Helsinki, tykkään sinusta sittenkin.

Kotikadulla astuin sitten koiranpaskaan. Mutta oli sen arvoista kuitenkin.

Eli siis Helsinki, ole mulle hellä tänä tulevana sesonkina. Ei kauheesti räntäsadetta, joohan.

----

Be gentle to me this fall, Helsinki. I´m just starting to like you again.

 

Kommentit

Pirpula (Ei varmistettu)

Saara kuule.

Kysymys ei liity postaukseesi mitenkään, anteeksi siitä. Kotonasi on ne verhot, mitkä olet tehnyt itse - ihanat! Entä ne toiset verhot, ne missä on raikkaan vihreää? Marimekon, oletan? Mutta mikä on verhon nimi?

saarah
visual diary

Verhot on Marimekon, kuosi on nimeltään Kuiskaaja ja vuodelta 2006. Ei taida olla enää tuotannossa :(

Pirpula (Ei varmistettu)

Oho, vuoteen 2006! Superkaunis. Täytynee ruveta stalkkaamaan toripistefit ja huutonetit :) Kiitos!

Laura Pollari
Laura de Lille

Ihanat kuvat! Varsinkin tuo lätäkköheijastusfoto.

saarah
visual diary

Kiitos! Vihaan sadetta, mutta sen jälkeen fiilistelen aina lätäkköheijastuksia :D

riik
3h+kasvimaa

mulla on ehdotus - muuta Pekolaan! Katso nyt mikä talo täällä on myynnissä ja mihin hintaan. Tuo näyttää ihan jonkun leffan kulissilta :)

saarah
visual diary

Kreisi!

Mä vielä harkitsen hetken tota maalle muuttoa tosin :D

Kommentoi