Hoi kissaihminen! Haluatko testaamaan Purinan kissanruokia?

visual diary

Yhteistyössä Nestlé / Purina One Cat

Kuulolle siis kaikki kissanomistajat!

Koska Visual Diary on hyvää vauhtia profiloitumassa kissablogiksi, otin tämän yhteistyön innolla vastaan. Yksi lukija (kissoineen tietty) pääsee nyt siis testaamaan Purina One Cat kissanruokia. Me testataan niitä myös.

Kommentoimalla tätä postausta, olet mukana arvonnassa, jossa valitaan yksi lukija kissoineen testaamaan tuotteita kolmen viikon ajan. Valittu henkilö voi kertoa tuotteen testauksesta omassa blogissaan tai kirjata ne ylös minulle (Sovitaan se sitten yhdessä). Kuvatkaan eivät ole pahitteeksi. Saa vaikka instagrammata.

Me saatiin testiruuat tänään. Samanlainen setti (kissan ominaisuudet huomioiden) lähtee siis yhdelle teistä.Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 16.3. asti. MIAU!

-----

Niin, kaikkihan eivät yhteistyöpostauksista tykkää. Sen huomasin myös kotona.

Toinen on heti ihan messissä, toista ei yhtään kiinnosta. Hah!

-----

I´m giving away 3 weeks trial of Purina One Cat catfood to one of my readers. Only in Finland, sorry!

 

Kommentit

MariWLZ
The Good Vibes

Minä minä! Niin ja Nöpö ja Nita! Olisi kiva testata nuita ihan sillä , että Nöpö on hirveän nirso kaikkien ruokien suhteen (esim. märkäruokaa ei syö, mutta raakaa kalaa kyllä) ja Nita taas syö vaika puoli vuuallista makaronilaatikkoa yhdellä istumalla (been there done that). Lisäksi molemmat kisut ovat leikattuja, toinen hirveän laiska pötkylä ja toinen täyspyörremyrsky.

Ja voiko tälle tuijotukselle sanoa ei?

Hattis (Ei varmistettu)

Oispa huippua! Täällä kaksi pitkäkarvaista, Hattivatti ja Simon, testaisivat enemmän kuin mielellään. Ensimmäisellä on taipumusta kerätä painoa ja toisella tuumaa pukata pissavaivaa. Nirsoiksikin ovat ruvenneet kun ikää kertyy (tosin vasta 4 vuotiaita). Meillä naput syödään lähinnä aktivointileluista - mitä parempia raksuja, sitä kovemmin jaksetaan panostaa niiden saamiseen!

Hei, kerrankin mielenkiintoinen yhteistyöpostaus! Kaislarannan valkoinen paholainen naukaisi hyväksyvästi, elelisi mielellään syöden pelkästään raakaa kalaa ja nappuloita. Sunnuntaibrunssilla toki katkarapuja.

sara36 (Ei varmistettu)

Meijän kissa haluis varmasti myös kokeilla :)

...

mauuuuu!! minä olen mukana  :)

maanantaikappale
naked

täällä olisi kaksi valmista koekaniinia :) tai siis, kissaa.

miiiuuu (Ei varmistettu)

Kolme ronttikattia ilmoittautuu täältä mukaan! Tai no, tuo yksi luulee olevansa kai koira kun noutaa lelua, mutta kissanruokaa me ollaan sille syötetty. 8)

Anneh (Ei varmistettu)

Batman, Mustasilmä & Misu, kaksi komeaa kollia ja heidän arvokas äitinsä, odottavat nälkäisinä testattavaa :)

Riitta Koivisto (Ei varmistettu)

Kaksi 1,5 v vilkasta leikattua pojua ovat aina nälkäisiä ja tuntuu ettei mikään ruoka riitä. Arvokas vanha herra (18 v) on valikoivampi ruuan suhteen. Jos maitopurkin näkevät vaan pöydällä, niin armoton naukuminen alkaa. Maidosta kaikki tykkää. Ja ihanaa, kissat tulevat herättämään, oli arki tai viikonloppu, kello 4.30;)) Arkena ihan jees. Aikaisin herään, mutta viikonloppuisin voisin kyllä pidempään nukkua.

Ylva (Ei varmistettu)

Kaksi leikattua maatiaisherraa valmiina testiin :)

Vesitornin juurella (Ei varmistettu) http://vesitorninjuurella.blogspot.com

Meiltä löytyy kaksi juuri vuoden ikään päässyttä kissaneitiä :o)

Uuden elämän arvoitus

No mikä ettei :) Tuo Purina One Adult onkin meidän kahdelle karvajalalle jo tuttu, päivittäisessä käytössä, joten ongelmaksi ei testatessa ainakaan muodostu nirsous :D

Hanza (Ei varmistettu)

Minä ja vuoden ikäinen Lehmu-kissi oltaisiin innokkaita testailijoita :).

Cats and gog (Ei varmistettu) http://pahkinoitajapaansarkya.blogspot.fi

Nallu, Einari, Sissi, Mona ja Fanni odottavat innolla uusia makukokemuksia

Saltandpepper (Ei varmistettu)

Täällä olis 7 naukuvaista odottamassa arpaonnea :) Mielellään kissat maistelisivat uutta ruokaa ja minä kommentoin myös mielelläni, ja kuvien kera. Kissat ovat kaikki leikattuja sisäkissoja.

Tarja S. (Ei varmistettu)

Mimosa haluaisi myös testata ONE- ruokaa, ikää on 8 vuotta ja se on pari vuotta sitten jäänyt yksin, ainokaiseksi kissakseni, vanhukset olivat jo yli 20-vuotiaita.

Hän on melkein villikissa, koska on navetasta löytynyt ja sieltä pelastettu, se pelkää kovasti ihmisiä eikä montaakaan ole hyväksynyt ystäväkseen, useimmiten vain yhden kerrallaan, sen joka sitä hoitaa, vieraat ei sitä koskaan näekään ja välillä en itsekään millään meinaa sitä löytää, jos on vieraita käynyt.

Kissalleni kasvikset maistuvat ja se tykkää aika paljon hedelmistäkin mutta lihakin siis maistuu, sai kerran kiinni linnun parvekkeelta, ja söi sen kokonaan, vain muutama höyhen jäi jäljelle :)

Ne vanhat kissani oli mustavalkoisia, toisessa valkoista enemmän, toinen samanlainen kuin kuvissasi näkyvät kisuliinit.

Sannikansanat (Ei varmistettu) http://www.sannikansant.blogspot.cm

Olisipa kiva osallistua testaukseen! Meillä on kaksi kuusivuotiasta karvanaamaa, Mini ja Simba, joista toisella on koko ajan nälkä ja toinen syö silloin tällöin, jos on jotain hyvää tarjottavaa :) Jospa Minikin innostuisi syömään enemmän, jos saisi Purinaa eteensä. Simba on ainakin takuuvarma testaaja!

slk (Ei varmistettu)

Meidän 2 vilkasta kisua, tahtoisi olla testaamassa juuri näitä tuotteitanne !

AULIS
Cafe Aulis

Lyylillekkin maistuisi Purina! Kevättä ja kesää varten olisi mukava saada kokeilla uusia papanoita! <3

Terkuin

Lyyli ja Mia

Lumivalkoinen (Ei varmistettu)

Meiltä 4-vuotias Lumi tyttökissa osallistuu innoissaan arvontaan.

Evatar (Ei varmistettu)

Maistuisi varmaan minun Taaville 1v,Pyhä Birma.

Lakustiina (Ei varmistettu)

Lakustiina-neitokainen ja leikatut pojat Wille, Galle, Jesse Joensuu sekä Bisse mielellään osallistuisivat testaukseen &lt;3

Taasu (Ei varmistettu)

1v. Leikattu kollikissa Raasu nimeltään odottaisi innolla pääsyä mukaan. Haluaisimme testata erilaisia ruokia, jottei paino pääsisi nousemaan liikaa leikkauksen jälkeen. Kun sisäkissalla urheilun ja ruuan tasapaino on hankalampi saada tasoihin. Haluaisimme kertoa siitä neuvoja ja kokemuksia sitten muillekkin kisukavereille sekä omistajille:)

aaju (Ei varmistettu)

Komea Roope haluaisi testata - löytyisikö uusi herkku krantulle kollille.

Kaisun kissat (Ei varmistettu) http://sudensilmukat.blogspot.fi/

Meillä olis innokkaita testaajia. Yhteensä 5 kissaa, yksi yli 10 vuotias mummokissa, mummon lapsia ja lapsenlapsia ja nuorimpana 2 vuotias löytöpoika. Ruokatottumuksia joka lähtöön, osa nirsoilee ja toisille kelpaa ihan mikä vaan. Mikä ei kissoille kelpaa, sen syö sitten lopulta koira, mutta hukkaan ei mene mitään =D Toivottavasti meidän tytöt ja Armas-kolli pääsevät herkuttelemaan Purinalla.♥

Leia (Ei varmistettu)

neljä hyötyeläinkissaa haluavat testaukseen, pitävät tallissa ja maatilalla hiiret kurissa, leväten ja syöden kuitenkin sisällä.

Lisetta (Ei varmistettu)

Meillä on tätä nykyä (vain) kaksi kisua, Ramses ja Lupetto! Minulla oli aikaisemmin aina 7 kissaa mutta nyt muutettuani Espoosta Liljendaliin vain kaksi nuorinta muuttivat mukanani. Testaisin mielelläni kissanruokia löytääkseni pojille jotain mistä he tykkäisivät ja voisivat hyvin. Kysyin äsken pojilta josko haluavat testaukseen ja kumpikin naukaisi heti joten ovat kai valmiita maistelemaan uusia makuja:)

jep (Ei varmistettu)

Yksi iso(!) hyötykissa,Kiltti ja villi,äitin "vauva".Kai 5v.Niiiiin nirso!Kanaa ja kakkunaa syö. Ihana tyttö! :)

pirvi (Ei varmistettu)

Täällä kohta kolme vuotias leikattu Lätsä odottelee, uutta ruokaa ja uusia makuelämyksiä. Lätsä eli ensimmäisen vuoden villikissana metsässä, ja nyt energisena sisä-parvekekissana. Mieliruokaa ovat raaka maksa paloina ja murot.

nirppu (Ei varmistettu)

ihana kissa... melkein kuin omani ja herkuttelija selvästi

Kolme karvakaveria odottaa testaajaksi pääsemistä - ehkä vähän neljäskin, vaikka ei lajinsa puolesta ihan kohderyhmään kuulukkaan, mutta jos vähän maistaisi(?)

Amskutin (Ei varmistettu) http://www.chatiere.blogspot.fi/

Täällä kaksi herkkusuuta odottelee kevättä iloisin mielin!

Miss KisKis (Ei varmistettu)

Miss KisKis, puolivuotias Hulda-koiran paras kaveri, tarvitsee hurrrrjasti energiaa, jotta jaksaa painia ystävänsä kanssa ja rullata emännän matot ilta- ja aamurallissa. Siispä herkkuruoan toivossa mukana ollaan!

Simba 8 kk, tahtoo myös ruokaa. Päivät kuluu riehumalla koiran kanssa ja hiiriä metsästämällä ulkona, maalla kun asutaan niin ulkonakin saa kulkea vapaasti. Junior-ruokaa olen antanaut vielä, joskus harvoin tavallista, esim jos kaupassa ei ole pentumuonaa löytynyt.

phl (Ei varmistettu)

Upeita kissoja, ovatko toisilleen sukua?Itsellä äiti-kissa jonka tytär asuu hänen kanssa(ei mikään peräkammarin tyttö tosin) ja lauman ainut poika joka hoitanut tytär-kissaa hänen ollessa pieni.

saarah
visual diary

Kiitos. Kissat ovat tosiaan siis sisarukset :)

hanzzih
Drama Queen

Me lähetämme vain kissakavereille terkut, ruokaa kun löytyy kaapista vaikka muille jakaa! :)

 

saarah
visual diary

Ihana! Kiitos terveisistä ja sinne takas :)

Lootuskukka (Ei varmistettu)

Luna ja Lionel ois nii valmiina testaamaan

BlackRose (Ei varmistettu) http://blackrosesisustus.blogspot.fi

Miau...me kolme kissaa Dimmu, Luikku ja Läskipää haluaisimme huuuurrrrrrrrrrrjan mieluusti
päästä testaamaan Purina One ruokaa.
Olemme aina nälkäisiä ja meiän emäntäkin olis sitä mieltä, että me oltais just soppeli kolmikko sitä testaamaan.
Miuaaauuuu &lt;3

mertsi (Ei varmistettu) http://kulkijantaival.blogspot.fi

kyllä uskoisin että tää neiti pian 2vee leikattu itseppäisin ja omatahtoisin rakkaani voisi uteliaisuudesta alkaa koemaistajaksi tähän juttuunne.musta-valkea kaunisääninen leidi.

majsan (Ei varmistettu)

Ahmatit Liisa 3vee ja Vieno 5vee ilmoittautuvat myös mukaan!

maarjal (Ei varmistettu)

meillä tyttö minmmi ja poika mikki. tulevat 17.05 .-14 10kmikki ihana,herättelee ylös n.3.00 tassullansa...

tiiti66 (Ei varmistettu)

Mukana, kissa on ihan käsittämättömän nälkäinen koko ajan ja ihan ammattilainen kerjäämään ruokaa.....

Eija Hartikainen (Ei varmistettu)

Mukana ollaan. Meijän kissa on semmonen herkkusuu, että se syö melkein kaiken.

Katjuska82 (Ei varmistettu)

Pirre tahtoo myös osallistua kilpailuun.:)

MiuMari (Ei varmistettu)

Hei, kolmen mirrin voimin innolla oltaisiin mukana testaamassa. Meidän herkkusuut jännäävät :)

Bellamus (Ei varmistettu)

Meille saa tulla, meiä Bella nyt on niin nirso että kuppiin jää ruokaa ja kinuaa sitten pöydästä herkkuja. Leikattuna kissana tuppaa lihomaan herkästi varsinkin kun tykkää eläytyä Karviseksi, nukkua ja tulee lautaselle kun ite on syömässä pastaa yms.

tee (Ei varmistettu)

Taloutemme valtaapitävä kaksikko, vatsavaivainen kolli 12v ja nirso tytteli 6v, kiinnostuvat ruokakokeilusta.

Arja (Ei varmistettu)

Meidän testaajista toinen, nimeltänsä Paavo, on lähes samannäköinen kuin kuvassa olevat. Paavo oli poika vailla kotia, joten tarjosimme sille petin ja puuron. Niiden myötä hän hyväksyi meidät palveluskunnakseen. Pari vuotta myöhemmin hoviväkeen liittyi pieni tyttökissa Tellu, niin ikään kotia vailla ollut.

Pages

Kommentoi