Huiput holderit

visual diary

Haluaisin olla sormuksia käyttävä nainen, mutta en ole. (Tai ehkä joskus vielä on pakko opetella. Tai no, ei kyllä siltä näytä, hah). 

Jos olisin, säilyttelisin niitä tällaisessa silloin kun en sormissani. 

Näitä ja muita ihania kaktusjuttuja tarjoilee This Way To The Circus, Etsyssä tietty. 

----

Loving these ring holders from This Way To The Circus.

 

Kommentit

Mahdoton Nainen

Mäkin luulin pitkään etten ole sormustyyppiä, koska aina kun pidin sormuksia räpläilin niitä vähän väliä ja hermohan siinä meni. Vuosi sitten ostin Snö of Swedenin yksinkertaisen kaulakorun ja siihen mätsäävän sormuksen ja tykästyin sormukseen niin, että siitä tuli lähes vakioasuste. Kun sormus oli sormessa lähes jatkuvasti eikä vain satunnaisesti ei sitä kohta enää muistanutkaan ja räplääminen jäi. Eli tottumiskysymys sekin, ainakin mulle :)

saarah
visual diary

Ahaa, ehkä tätä pitääkin testata. Oon juuri tuollainen sormusräplääjä. Lisäksi oon todella kova sukimaan hiuksiani, eli sormus olisi aina kiinni niissä :D

Suvi55

Onpa söpösiä!

Mie aina kuvittelen olevani sormusihmisiä kun löydän jonkun kivan näköisen rinkulan. Sit ostan sen, käytän kaks päivää ja totean että I cannot ja sormus unhoittuu korulippaaseen. Koskahan opin olemaan ostamatta.

saarah
visual diary

Kuulostaa tutulta :D Tein tosi pitkään samaa. Ehkä sun nyt pitää hankkia tää sormuspidike niin saat niistä ees hienon sisustuselementin :D

Kommentoi