Hullu, värikäs, vähän överi Portugali

visual diary

Yksi syy siihen, miksi rakastuin niin kovasti Portugaliin, on tässä:

Täällä rakastetaan värejä, eikä pelätä vetää vähän överiksi.

Katselin kansallispäivän juhlallisuuksia täällä asuvan amerikkalaisen kaverini kanssa ja hänestä kaikki oli aivan too much, mutta itse salaa tykkäsin övereistä puvuista ja siitä, että jokainen katu oli koristeltu värikkäin nauhoin ja pikkulampuin. Miksi juhlia hillitysti, kun voi vetää koko kaupungin ihan överikoristelluksi?

Juuri nyt Portugalin Alentejossa on kukkafestarit, Festas das Flores ja siellä näyttää tältä. Hitto vie!

Olin alkukuusta etelässä, pienessä Odeceixen kylässä, jossa oli näitä samoja paperikukkakoristeita, joskin vähän hillitymmin. Ja ne olivat niin kauniita. Ensi kesänä siis suunnaksi Alentejo ja kukkafestarit. (Ja kuinka ihanaa että voi tehdä kesäsuunnitelmia ensi vuodelle tähän maahan. Jes!)

-----

Kuvat ja lisäinfoa täältä.

-----

One thing to add on my Portugal bucket list:

Festas das Floras in Alentejo.

 

 

Kommentit

Sanph
Sanph

Eikä! Sydänsilmäemoji.

saarah
visual diary

Joo, nää ois pitänyt kyllä ehdottomasti nähdä livenä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Huikeita!

saarah
visual diary

Eikö!

Saara_hki (Ei varmistettu)

Syy sille, miksi tykkäsin asua Reykjavíkissä: kaikki oli ihan vidun överiä ja se oli jees! Mitä kreisimpää kamaa puki päälleen ja lähti kaupungille, sitä parempi. Kaikki tyypit oli artsy fartsyjä ja mitä tahansa saattoi nähdä kadulla. Yllytettiinkin kyllä kavereiden kanssa toisiamme pukeutumaan mm. pitsiverhoihin. Voin sanoa että masensi muuttaa takas Suomeen, not so much crazy here. Nauti!

saarah
visual diary

Oi, ymmärrän NIIN hyvin! Noin se juuri menee, et jos on porukassa jossa oikein yllytetään vetämään vähän överiksi, niin se on paljon helpompaa ja kivempaa :)

Hitto miksen oo muuten vieläkään käynyt Reykjavikissa?!

Noo (Ei varmistettu)

Moi! Luen aina, kommentoin harvoin. Nyt taas, koska olis yks toive. Voisitko vinkata kivoja nettikauppoja, eurooppalaisia lähinnä? Sulla on tosi kiva tyyli, ja tuntuu, että ne verkon kaupat, joissa useimmiten vierailen (Asos, Cos) eivät tarjoa enää juuri mitään. Olisi huippua löytää jotain uutta välillä.

saarah
visual diary

Hyvä idea!

Laitetaan to do -listalle :)

Kommentoi