Ihana Looking, nyt leffana!

visual diary

 

Kuka muistaa vielä nämä pojat? Minä ainakin. 

HBO:n Looking on ollut yksi viime vuosien suosikkisarjani. Sympaattinen, realistinen ja vaan ihana. Viimeksi tänään kävellessäni Lissabonin katuja, vastaan tuli ihan suosikkihahmoni Augustinin näköinen mies (toi tumma poika vasemmalla) ja muistin kuinka paljon sarjasta tykkäsinkään. Harmi että sarjaa ei tehty muutamaa kautta pidempään. 

Mutta sitten tehtiin leffa, jota en ole vieläkään nähnyt. Mutta sen on 

a) oltava hyvä

b) tultava pian leffaan tai saataville täälläkin

Asun Lissabonissa alueella, josta vanhat ihmiset käyttävät nimitystä single men´s area. Tosin sanoen: näillä kulmilla on kaikki homobaarit. Rakastan tätä aluetta ihan hulluna. On ensinnäkin aina ihana kävellä baarista kotiin kolmen-neljän maissa, kun toiset vielä pirteinä jutustelevat baarien edessä (Monet gaybaarit täällä ovat auki kahdeksaan, tiedän kokemuksesta). Ja toiseksi: TSIISUS mitä silmänruokaa. 

----

Can´t wait to see the Looking movie, based on the HBO series Looking. 

 

 

 

Kommentit

Helmi K

Se ON hyvä, sellaisella "sidotaan kaikki langat ihanasti yhteen ja valmistaudutaan puolentoista tunnin ajan päästämään lempeästi näistä rakkaista tyypeistä irti". Sarja oli kultaa, tämä oli ihana, ehkä aavistuksen liian varovainen tai perinteinen (mutta vain sarjaan verratuna).

(Eikö siellä näy HBO? Vai siis mitä? Ja etkö sä just ollut Suomessa, mihin ihmeeseen käytit ajan paremmin kuin tähän???)

Emmm (Ei varmistettu) http://datfamiliarfeeling.blogspot.fi

Täällä kans yksi sarjan fani ilmoittautuu! Katsoin leffan, ja olin vähän samaa mieltä kuin Helmikin: sarja - kultaa, leffa - ei ihan kultaa, mutta hyvä kuitenkin. Pidin siitä, että myös elokuvassa pysyttiin uskollisena sille samanlaiselle tyylille (dramaturgisesti ja visuaalisesti), jolla sarja oli toteutettu. En tiedä tuntuiko katsomiskokemus varsinaisesti elokuvalta (ehkä ennemminkin kuin olisi katsonut yhtä superpitkää jaksoa), mutta joka tapauksessa lopetus oli sarjan näköinen. Omia suosikkejani sarjassa olivat ehkä vähän yllättäenkin pääkolmikon ulkopuoliset hahmot Doris ja Raúl :)

Emmm (Ei varmistettu)

Siis nouu mitä oikein sekoilin, tarkoitin siis tietenkin Richietä enkä mitään Raulia! :D

Helmi K

Hahahaaa, mä olin ihan että kuka Raul, mitä multa on mennyt ohi apua?!? 

Mun suosikki oli Augustine, alusta loppuun ja senkin jälkeen. Ja aaargh, haluisin oikein analysoida leffaa nyt mutta sitten menee toisilta kokemus pilalle. Eli hys hys.

saarah
visual diary

No siis ei näy HBO, Netflixkin tuli vasta viime syksynä :D :D

Jos oisin tajunnu et ton voi kattoo HBOlta Suomessa, ARVAA VAAN oisinko kattonu :) NYYYYYYH!

Helmi K

IHAN HIRVEETÄ! Miten voi elää kun ei näy HBO? Oon niin pahoillani. Mutta, dvd-julkaisu olis tulossa marraskuussa!

saarah
visual diary

Nyt sanon jotain mitä en oo koskaan sanonut:

OISPA JO MARRASKUU :D

kaista (Ei varmistettu)

Mä en ole edes tiennyt tällaisesta, mutta nyt kun katsoin trailerin, alkoi kiinnostaa.

Kuvan mies näyttää ihan Karim Benzemalta! Tuossa kuvassa siis.

Vierailija (Ei varmistettu)

Huumeiden käytön glorifointi ärsytti, mutta muuten tykkäsin sarjasta kovasti ja meinasin vähän itkeä elokuvan loppupuolella. Kiitos vinkistä.

Kommentoi