Itsenäisen naisen suosikkipaikka

visual diary

Suosikkilauantaini on tällainen:

herään puolen päivän maissa (ilman krapulaa), luen hesaria netistä, juon puolitoista pannullista teetä. Sitten menen metrolla Anjosin kaupunginosaan, jossa järjestetään kerran kuussa huippu kirppis/designtapahtuma nimeltään Feira das Almas. Kiertelen siellä ehkä tunnin hypistelemässä kaikkea kivaa ja sovittelen vintagehameita. Sen jälkeen kävelen Intendenten alueelle, jossa sijaitsee yksi ehdoton suosikkipaikkani koko kaupungissa:

Casa Independente,

eli itsenäisen naisen suosikkibaari. 

Paikka on sisältä tosi kivan näköinen, mutta vehreä ulkoterassi on silti vielä ihanampi. 

Kivointa on istua kirpparikierroksen jälkeen täällä kahvilla kirjan tai luonnoskirjan kanssa tuntikausia. Jostain syystä paikan kahvi maistuu aina parhaalta ikinä. Iltaisin paikka on suosittu baari, joten kannattaa jumiutua tänne vaikka siihenkin asti. Ruokaakin nimittäin on. 

Mutta parasta on kuitenkin tämä tapa: 

Kun tilaat viiniä, sitä maistatetaan melkeinpä kaksitoistasenttisistä laseista, jotka sitten huolettomasti vaan jätetään nekin pöytään. Eli siis paras paikka lauantaisille päivähiprakoille. 

Casa Independente
Largo do Intendente Pina Manique 45, Lisboa

----

A true Lisbon favorite: Casa do Independente
Largo do Intendente Pina Manique 45, Lisboa 

Kommentit

Kaapo (Ei varmistettu)

Oih, tonne kesällä sit! :)

saarah
visual diary

No ihan takuuulla :) Can´t wait!

Jenspa (Ei varmistettu)

Uuu!!
Suunnitelmissa matkata Lissaboniin. Olen lukenut tarinoitasi nyt jonkun aikaa ja polte kasvanut niin suureksi, että se on sammutettava.
Onko tuon kirppiksen päivämääriä missään etukäteen? Tietenkin haluan ajoittaa reissuni siihen!

saarah
visual diary

Loistava matkakohde! Kirppari on yleensä joka kuun eka viikonloppu (la ja su), mutta seuraa ihmeessä tätä sivua niin tiedät tarkemmin 

https://www.facebook.com/feiradasalmas/?fref=ts

Johanna K (Ei varmistettu)

Oi miten ihanan näköinen paikka! Jos joskus päädyn Lissaboniin, täytyy todellakin pitää tuo mielessä. Voin hyvin kuvitella, miten mukavalta ja kotoisalta tuonne tuntuisi unohtua pidemmäksikin aikaa.

saarah
visual diary

Todellakin. Toivottavasti pääset joskus Lissaboniin :)

Hertta-Viola (Ei varmistettu) http://tahrataide.vuodatus.net/

Tunnelmallisia kuvia, voin kuvitella itseni noihin maisemiin ja paikkoihin nauttimaan elämästä. Mielikuvitukseni on paras kaverini, ilman sitä elämä olisi tylsää. Olet todella onnekas!

saarah
visual diary

Mielikuvitus on kyllä mahtava asia!

Viimeksi juuri kun tuolla istuskelin, mietin sitä miten onnekasta on olla täällä. Toivottavasti sulla on pian myös mielikuvitusmatkojen lisäksi tiedossa muitakin matkoja. Vaikka just Lissaboniin ja Casa Independenten terassille :)

Hertta-Viola (Ei varmistettu) http://tahrataide.vuodatus.net/

Olen kyllä haaveillut pääseväni arjestani hetkeksi lomalle jonnekin. Eihän se tapahdu jossei sen eteen mitään tee. ;)
Blogiasi on ollut ilo seurata, kirjoitustapasi on hauska, rehellinen ja pröystäilemätön. Kuvasi tuovat teksteihisi tunnelmaa ja niistä välittyy Lissabonin elämä niin hyvin että voi hyvinkin olla että Casa Independenten terassilla on pian ruuhkaa :) Ihanaa kevättä sinulle!

Evelinka (Ei varmistettu) http://liinabohemia.blogspot.cz/

Kuulostaapa täydellisestä lauantailta. Ja aivan ihanalta vaikuttaa tämä itsenäisen naisen kuppila. Sinne voisin mennä (mm.) kun vihdoin pääsen Lissaboniin! Kärsin jonkin asteisesta Portugali-pakkomielteestä, kiva tämä sinun blogi! Terveisiä Prahasta!

saarah
visual diary

Kiitos! 

Terkkuja Prahaan. On sekin aika ihana paikka :)

Kommentoi