Kahdeksan vuoden Flow

visual diary

Olen ollu Flow:ssa viimeiset kahdeksan vuotta yhtä lukuunottamatta joka kerta. Rakastan festareita, se on varmasti tullut selväksi, jos olet tätä blogia aiemmin lukenut.

Olen myös rakastanut Flow:ta. Ja sitten vähän vihannut.

En itse festaria, mutta koska kahdeksaan vuoteen mahtuu tietysti aika paljon. Kaikkea.

Kaksi kertaa Flow:n tienoilla olen eronnut. Riidellyt Backyardilla, itkenyt bajamajassa, vältellyt tiettyä tyyppiä ja kirjoittanut puhelimeeni ilkeitä viestejä, joita en ole lähettänyt. Olen ollut paikalla myös umpirakastuneena, keskittymättä bändeihin yhtään. Parit ystävyyssuhdesolmutkin siellä on selvitetty, punaisten ilmapallojen alla. Joinakin vuosina olen tuhlannut kaikki rahani ruokaan, toisina syönyt säästäväisyyspuuskassa halpispizzan ennen alueelle menoa.

Toissavuonna vannoin, etten enää ikinä tule paikalle. Viime vuonna oli taas parasta ikinä. Tänä vuonna säästyin suurimmilta tunnemyrskyiltä, vaikka lauantaina alueelle päästyäni uudet kenkäni hajosivatkin samantien.

Korjasin ne ensin purkalla, myöhemmin pinkillä jeesusteipillä ja kävelin niillä vielä yöllä kotiin asti, koska ensimmäinen vapaa taksi tuli vastaan kaksikymmentä metriä ennen kotiovea.

Koska olen selviytyjä.

-----

Flow festival moments.

 

Kommentit

tisti
spring child

mulla tuli kymmenes vuosi täyteen! missattu ainoastaan 2005. :) kreisiä. ja samat fiilikset, että on kyl ollu joka kerta vähän erilaista. tosin eniten harmittaa se, ettei oo itse festareilla enää kunnon jatkobailuja! laura de lillekin taisi sitä täällä harmitella.

saarah
visual diary

Oh, kunnioitettava 10!

Joo, on kyllä tosiaan joka kerta erilaista ja aina tuntuu et bändit loppuu liian aikaisin. Tai no, itse hyydyin perjantaina tosi ajoissa mut lauantaina ois vielä jaksanut... Mutta en sitten niin paljon, että olisi jatkopaikkoja selvittänyt :D

tisti
spring child

kaikussa oli lauantaina huippumeno! :) mut tosiaan muistelen et viel muutama vuos sitte itse festareilla siinä samppanjabaarin viereisellä käytävällä oli hullut reivit vielä suht myöhään. ja sit voimala oli aikoinaan auki isoille (ja myöhäsille bailuille). mikähän siinä on et sekin on nykyään kiinni? nojoo, mut ehkä ihan hyvä. tää 29-vee kroppa ja mieli kiittää :D

Elli Maanpaa (Ei varmistettu) http://ellimaanpaa.com/

Ihana tunnelma sun kuvissa (kuten aina)!
Itse olen ollut flowssa vaan pari kertaa. Jotenkin, vaikka se kuinka ihana, niin se on vaan liikaa - likaa hyvää musiikkia, kauniita ihmisiä, esteettistä festaridesignia - yrittää saada kaikesta kaiket vaikutteet ja lopulta menee itse ihan solmuun kun ei oikein osaa keskittyä mihinkään. Ehkä jonain vuonna yritän uudelleen. Toisaalta ehkä minulle sopii juuri parhaiten tälläinen toisten flow-kokemusten kautta festarin myötäeläminen. :) Kiitos siis tästä postauksesta!

saarah
visual diary

Kiitos ja ole hyvä!

Onhan se tosiaan aika rankka kolmepäiväinen, pakko myöntää. Olin eilen jo niin poikki että vaikka olin odottanut Robynin keikkaa tosi paljon, en jaksanut tunkea kuumaan telttaan vaan istuskelin vaan katselemassa ihmisvirtaa. Kivaa sekin :)

What else is there?

Mä taas olen ollut menossa sinne viimeiset viisi vuotta , kertaakaan onnistumatta :D aina on jotenkin niin peeaa kesän jäljiltä, ja majoituksen kanssa on ollut hankaluuksia. Pitäis vissiin pyytää liput joululahjaksi! Tänä vuonna olin jo oikeasti menossa lauantaiksi, mutta sitten sainkin tietää Tanskan opiskeluista. Ens vuonna jälleen uusi yritys :)

 

saarah
visual diary

Suosittelen kyllä, on ihana (ja rankka) viikonloppu :) Joululahjaliput on kyllä hyvä idis oikeesti, siihen aikaan vuodesta ne on halvemmat kun sit kesällä!

Misorellan tyyliin (Ei varmistettu) http://misorella.blogspot.fi/

Tieni vei ensimmäistä kertaa tänä kesänä nauttimaan Flow:n tunnelmasta. Kaikista eniten vaikutuksen teki puitteet, valot, tunnelma, musiikin rikkaus, tyylikkäät ihmiset ja tietysti hyvä seura, jossa nauttia kaikesta. Edellisestä festarikäynnistä oli vierähtänyt monen monta vuotta ja tämä kokemus herätti kipinän valloittaa heti ensi kesänä uusia musiikillisen annin tapahtumia. :)

Kommentoi