Kaikkien päivien asut

visual diary

Viime syksynä kun aloitin koulun ja olin iltaisin tosi stressaantunut, aloin kaivata yhtä asiaa, jota en pakannut Lissaboniin mukaan: nimittäin Sinkkuelämää -DVDboksia. 

Silloin kun stressaa eniten, haluaa turvautua johonkin mahdollisimman tuttuun ja turvalliseen. Usein juuri Sinkkuelämään. Osaan sarjan tietty ulkoa ja muistan ehkä jokaisen asukokonaisuudenkin. Vai muistanko?

Tämän instatilin kanssa voisi itseasiassa pelata (juoma)peliä Kuka osaa yhdistää asun ja jakson?

----

This Every outfit on SATC instagram account makes me want to play SATC themed (drinking)game. I think I´d remember almost all
of these outfits and episodes. 

 

Kommentit

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Huippuidea! Juurikin tällä viikolla oon muistellu, kuinka jäädytin jogurttipurkkia pari tuntia ennen Sinkkiksiä. Terveellinen (vuoden 1999 mittakaavassa) herkku katsella muotia ja eläytyä (samaistua 15-vuotiaan tasolla) sinkkunaisten elämään. Ostin nimittäin hypetettyä lakritsijogurttia ja sehän oli ihan hirveetä! :D Oli pakko kokeilla, jos se maistuis vähän paremmalta tällä Sinkkis-herkun kaavalla... 

PS. Kirppiskassissa on Sinkkuelämää 6. tuotantokassi, koska jouduin luopumaan kaikista DVD:stä. :( -Saa tulla hakemaan! Kuka vaan! 

saarah
visual diary

Lakritsijugurtti? Johan on keksitty taas :D

Mä muistan et Sinkkuelämää tuli joskus muinoin tiistaisin ja mun suosikkibaarissa oli sinä iltana aina femmatiistai, eli siis bisse maksoi viisi markkaa (!). Vähän niinkuin Lissabonissa nykyisin :D Parasta oli katsoa ensin Sinkkari, sitten mennä baariin ja seuraavana aamuna fressinä kouluun. Niinkun 20 veenä jaksoi vielä!

Voi kun pääsisinkin hakemaan sen dvd:n :)

Ihana Sinkkuelämää! Kyllä kaikki kuvassa olevat asut ja tilanteet näyttävät hyvinkin tutuilta ;)

http://www.lily.fi/blogit/new-town

Kommentoi