Kama Sutran aakkoset

visual diary

Hienon otsikoinnin ansiosta tästä tulee varmasti luetuin postaukseni ikinä!

Oli vaan pakko jakaa nämä todella tyylikkäät Malika Favren Kama sutra- aakkoskuvitukset kanssanne.

Malika on ranskalainen kuvittaja, joka vaikuttaa nykyisin Lontoossa. Ja hänellä on tyyli hallussa!

-----

Malika Favre illustrated Kama sutra alphabets. So chic!

Kommentit

Aaa (Ei varmistettu)

Tahaton repeäminen, anteeksi vain :D minusta nuo ovat enemmän confusing kuin chic... hih tuntuu ihan yläasteelaiselta: pitäisikö kokeilla miehen kanssa vaikka miten molempien alkukirjain A onnistuisi luonnossa. Tai F hahah, parempi kai painua nukkumaan (tai testaamaan aata) kun juttu on näin levotonta

saarah
visual diary

:D

Täällä saa ihan vapaasti olla eri mieltä!

Mun mielestä noi on vaan tyylikkäitä ja graafikko mussa arvostaa kaikkia erilaisia fontti-projekteja. Suurin suosikki on tietysti kissa-aakkoset: http://nekofont.upat.jp/en/  :)

 

 

TiinaMariN.

Seksikkäitä fontteja!

+ HAASTE sinulle blogissani:)

 

-Tiina

saarah
visual diary

Haaste vastaanotettu!

Juu (Ei varmistettu)

Malika on ihana! Kavin kuuntelemassa Malikan luentoa kevaalla Pick Me Up - nayttelyssa Lontoossa, kertoi juuri tosi mielenkiintoisesti tasta projektista, ja kuinka oli saanut tehda monta versiota uudestaan ennen kuin kustantaja oli tyytyvainen, olisi kuulema aina pitanyt olla rohkeampaa. Asiakas oli jossain vaiheessa kuulemma ihmetellyt on Malika ollenkaan ehta ranskalainen. Lopputuloksena olikin sitten silkkaa taidetta. Printit kirjaimista myytiin nayttelyssa myos akkia loppuun. Malikaa kannattaa seurata myos twitterissa, missa han vinkkailee myos uusista projekteistaan. Suosittelen.

saarah
visual diary

Oi, mahtavaa, lisäänkin heti Twitter-seurattuihin. Kiitos vinkistä.

Fanitan hänen töitään kyllä tosi paljon. Olisipa ollut mielenkiintoista päästä luennolle kuulemaan tästä ja muistakin projekteista!

 

 

 

Kommentoi