Kesäasuja

visual diary

Omistan ehkä kolmet farkut, kolme villatakkia ja kolme jakkua, joita käytän läpi talven. Mutta kesävaatteita omistankin sitten suuret määrät.

Koska

- niitä tekee aina mieli eniten ostella.

- kun reissaa, tekee sen yleensä kesäaikaan ja reissuissa on aina parhaat apajat mm. vintagelöytöihin.

- koska kesällä pukeutuminen on vaan ihanaa.

Talvella pukeudun enimmäkseen yksivärisesti, mustaan ja harmaaseen, mutta kesällä esiin puskee oikea printti-iloittelija.

Tässä parin viimeisen viikon asuja.

-----

Outfits from last couple of weeks.

 

Kommentit

saarah
visual diary

Oh, kiitos! Käytän usein vyötäröä korostavia asuja, mutta hassua että juuri tossa tunsin oloni jotenkin tosi tädiksi :D Ehkä nyt katson sitä uusin silmin kun sain näin hyvät kehut!

hymyjä pakkasessa

Mä oon farkut+neule+kaulahuivi -tyyppi ja oon taas havahtunut siihen ettei mulla ole kesävaatteita. Voisit tulla shoppailemaan mulle tollaisia tyylejä... Talvella olin tyytyväinen musta-valko-harmauteen, nyt ahdistaa. Nää sun kuvat ainakin vahvisti että haluan värikkäät shortsit ja vörikkään mekon :)

saarah
visual diary

Kesällä kyllä kaipaa niin kovasti värejä!

Personal shoppaus jollekin toiselle olis kyllä kivaa :)

laurako
Kalaonnea

 

Haha, mäkin oon niin mekko+nahkatakki mimmi, että kesäpukeutuminen muutoin kuin mökillä aiheuttaa harmaita hiuksia :D mutta sie oot ihana fancy lady kesälläkin, like!

 

saarah
visual diary

Kiitos!

Mulla ei oo mökkiä, mutta oon silti vuosikaudet ostellut vähän liian hippimäisiä mekkoja, joita en käytä, mutta sillai "mökkimekoiksi". Seuraavaksi pitää varmaan ostaa se mökki :)

my view

ihania asuja! kesä on parasta aikaa pukeutumisessakin, tai noh, eilen picnicillä olisi pitänyt olla mukana bikinit, shortsit, hihaton, villapaita, farkut, sadetakki, kumpparit ja sandaalit :)

saarah
visual diary

Joo, täähän Suomen kesässä on hankalinta, kun aina pitää roudata mukana kaikkea extraa :D

Ja töissäkin kun ilmastointi puhaltaa niin aina on kesämekossa jäässä.

lapa111 (Ei varmistettu)

Moi! Onpa söpöjä asuja sinulla, mun lemppari oli raitapaita ja pinkki hame - fresh. Lisäksi kateudella pohdin: mistä löytää asuntoja, joissa on noin mieletön huonekorkeus kuin kuvat antaa ymmärtää?

saarah
visual diary

Vanhoissa taloissa on kyllä tällaista ihanaa korkeutta. En ymmärrä miksi jossain vaiheessa alettiin rakentaa matalampia! Helsingistä tällaisia siis löytää :)

Kommentoi