Kesäseinä

visual diary

Koen välillä aivan pakottavaa tarvetta päästä sisustamaan.
Se on hassu olotila: sisustuskaupoissa sormet syyhyävät ostamaan kaikkea, mistä voisi rakennella asetelmia. Suosikkikaupassani Areassa kävin kesällä viikottain hiplaamassa huonekaluja ja valaisimia, nyt olen kieltänyt itseltäni tämän, koska en vaan voi ostaa niistä mitään. 

Totuuden nimissä kerrottakoon, että kävin siellä tosin ennen joulua hiplaamassa joulukoristeita kahdesti, mutta niiden ostaminen olisi ihan yhtä tyhmää kuin huonekalujenkin. 

Ainoa mitä voin tehdä, on siis sisustaan huonettani, jos teen sen ilman rahaa. Seinälleni onkin salakavalasti imestynyt kesäasetelma joka näyttää ihan vanhalta kodiltani (eli siis minulta). 

Asetelmassa on ystävältä saatu kesätoppi, Pohjois-Amerikan kartta roadtripin suunnittelua varten, omia raapustuksia, flyereita, kortteja ja vanhoja kuvia. Sekä eräs koulutyö, jota opettajani vihasi. 

Ihan sama. Seinälle se sopii. 

----

This is my summer wall. 

 

Kommentit

ida365 xxx (Ei varmistettu) http://ida365.fi

Ihania asetelmia ja vitsi miten koolit käsi-lakanat!

Tuli tästä mieleen, että pitäis ehdottomasti harrastaa tuota lukioaikojen suosikkisisustustapaa enemmän. Koota kollaaseja kivoista juituista seinille. Joo, tuumasta toimeen...

Ihanaa vuotta 2016 Saara! :-)

saarah
visual diary

Kiitos! Ihanaa uutta vuotta takas.

Mulle tuli kans vahvasti mieleen opiskeluajat ja ensimmäiset omat kämpät kun tota kollaasia rakentelin. Mut opiskelijanahan sitä taas ollaankin :D

valpur (Ei varmistettu)

Ihanaa uutta vuotta Saara!

Tunnistan ton saman sisustusmanian, mulle tulee kanssa aika usein. Ja varsinkin kun törmäsin muutama päivä tähän blogiin: http://www.lovelylife.se/home-visits/ (varmaan tiedätkin tämän jo?) Nyt haluan ehkä muuttaa Ruotsiin ja koluta siellä kaikki kirppikset ja second hand-kaupat. Valkoinen minimalistinen kämppä kiinnostaa koko ajan vähemmän, enemmän vaan värejä, puuta, kaktuksia, rottinkia, kirjoja, outoja esineitä....

Eikö Lissabonissa oo kirppareita näin talvella tai muita paikkoja mistä löytyisi second handinä sisustusjuttuja? Mä en oikeastaan koskaan osta uutena mitään sisustusjuttuja, rakastan sen sijaan penkoa erilaisia kirppiksiä ja niiden kaikkein häröimpiä tavaroita. Musta sun Lissabon-koti näyttää ihanalta!

saarah
visual diary

Ihanaa uutta vuotta takas :)

Kiitos linkkivinkistä, en ookkaan koskaan selannut tota. Tiiätkö, mulla on ihan sama sisustusinnostusvaihe menossa, kiinnostaa just värit ja kaikki outo tavara ja isot kasvit, ei enää kokovalkoisuus. Täällähän ois kaikkea kirpparikamaa ja antiikkia ja muuta tarjolla ihan hurjasti, mut oon jotenkin yrittänyt pitää sellasta asennetta etten saa ostaa mitään kotitavaraa. Kun asun kalustetussa asunnossa ja se Suomeen paluu kuitenkin häämöttää siellä tulevaisuudessa... 

Ihan sama juttu kans, ihaninta on penkoa just kirppareilta kaikkea outoa sälää. Oon vuosikausia ollut ostamatta kunnon viinilasejakin kun oon aina aatellu et ois ihanaa et ne ois kirppareilta kerätty sarja jotka ei ihan täysin mätsää yhteen. 

Kommentoi