Keväistä sisustusinspistä

visual diary

 

 

Vaikka Urban Outfittersin sisustuspuolta parjataankin usein muiden designmerkkien kopioijaksi, tykkään suurimmasta osasta niiden jutuista. Kuvat on stailattu kivasti, tuotteet on fressejä ja ei ihan liian kalliita. 

Nykyisin kiinnostaa myös värikäs sälämäinen sisustus, jossa on sekaisin vähän kaikkea. Sellainen erittäin epätäydellinen.

 

 

Tätä postausta kirjoittelen kahdenkymmenenviiden euron puusohvalla, jonka ostin viime viikolla. Epätäydellisestä elämästäni kertoo myös se, että yleensä arkiaamuisin herään kahdeksan jälkeen graduani rustaamaan, mutta kyseiseksi keskiviikkoaamuksi sovittua sohvan vastaanottoa varten valmistauduin juomalla viiniä viiteen asti edellisenä yönä. Just näin, Saara. 

Onneksi sohvamies oli symppis, ei toivottavasti haistanut hengitystäni ja kertoili juttuja siitä, kuinka hän on reissannut Skandinaviassa. Olisin korjannut ettei Suomi kuulu Skandinaviaan, mutta tyydyin asettelemaan tyynyjä sohvalle ja yrittämään pysyä tolpillani. 

 

----

 

Loving all things from Urban Outfitters Home. 

 

 

 

Kommentit

Herraisä! Näemmä haluan mm. kaikki nuo lakanat, vaikka juuri vannoin, että valkoinen/harmaa yksivärisyys on ainoa oikea tie.

Kommentoi