Kiinnostaa just nyt: matto seinällä

visual diary

 

 

En mieti kovin paljon nykyisessä elämässäni sisustamista, omaisuus on nyt mitä on eikä ole mahdollisuttaa tuhlata rahaa mihinkään erityiseen. Mutta unelmissani sisustaisin Lissabon-kotini lähes kokonaan suomalaisella muotoilulla. Jotenkin tänne vaalean valon ja puulattian sekaan sopii ihanasti mustavalkoiset simppelit printtitekstiilit ja sellainen suomalainen muotoiluajattelu, jossa ei ole liikaa ylimääräistä kikkailua. 

 

 

Juuri nyt kiinnostaa myös ryijyt ja matot seinillä. Käydessäni Suomessa kolusin monta kirpparia läpi etsiessäni jotain kivaa ryijyä kotiin asti raahattavaksi. Sitten tajusin ideani älyttömyyden: kirppariryijyt olivat isoja ja olisivat täyttäneet matkalaukun lähes kokonaan. palasin kotiin ilman ryijyä, laukku täynnä kauraleipää ja salmiakkia.

 

 

Suomalainen Finarte on yksi sellainen merkki, jonka muotoilusta ja värimaailmasta tykkään erityisesti. Saana&Olli suunnittelivat heille tän syksyn mallistoon kaksi mattoa, jotka sopivat ihan selkeästi myös seinälle. Paitsi että tuo tekstuuri tuntuisi takuulla ihanalta myös varpaiden alla. Matot ovat nimeltään Tie Brown ja Tie Grey. 

Ja tietysti nämä ovat nyt niin suosittuja, että matoille on jonotuslista. Hah. En ihmettele, tällainen kaunistaisi kodin kuin kodin, missäpäin maailmaa tahansa. 

 

 

 

----

 

 

 

 

 

Loving these rugs by designed for Finnish label Finarte by Saana&Olli. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Hanna K
Sunday Blondie

Oh, nää on niin ihania! Itsekin katselin samaisia mattoja ja naureskelin, että totta kai ne ovat jo loppu. Mutta onneksi vain tilapäisesti ;--) Seinällä Finarten matot ovat kuin moderneja ryijyjä - I like!

saarah
visual diary

Joo, ihanaa että matoillekin voi olla jonotuslista :D Mut en ihmettele, ihania ovat!

kr (Ei varmistettu)

Upeita! Muistuttaa hieman naapuriputiikin Bom Porton mattoja, joista olen haaveillut. Osassa näistä on kyllä enemmän väri-ilottelua :) https://www.facebook.com/bomportostore/ Kiitos ihanasta blogista, sun ajatuksia on ollut mukava lukea!

saarah
visual diary

Kiitos vinkistä, näyttää upeilta :)

Kommentoi