Kiinnostaa juuri nyt: seinien maalaaminen

visual diary

Ystäväni jakoi Facebookissa tällä viikolla kuvan turkoosin sävyiseksi maalatusta olohuoneestaan ja toinen kertoi maalaavansa valkoisia seiniä vaaleanharmaaksi. Ja sitten törmäsin näihin kuviin:

Caroline Gomezin kodissa on paljon muutakin mistä voisi inspiroitua, mutta nyt katse kiinnittyi vain noihin kivasti maalattuihin paloihin seinissä. Suosikit: makuuhuoneen seinä (juuri nuo väritkin on suosikit just nyt) ja kirjahylly taustamaalauksella. Yhtäkkiä kokovalkoinen alkoi tuntua ihan todella tylsältä!

via Milk Magazine.

-----

Caroline Gomez´s inspirational home makes me want to paint my walls like her.

via Milk Magazine.

 

 

Kommentit

marjum
Minä, Marjukka

ooämgee nyt alkoi mielikuvitus laukkaamaan! Herkku!

saarah
visual diary

Nii mullakin! Katson kotona kaikkia kulmia ihan uudella tavalla :)

HelenaK

Moikka, oi miten upea toi kuvien koti! Värien lisäksi ekan kuvan senkki ja viimeisen pöytä ja tuolit, täydellisiä. Tavattiin eilen siellä Vallilalla ja ajattelin tulla heti tänne sun blogin puolelle moikkaamaan :) Meillä on aika valkoista kanssa, ja aika ajoin houkuttelisi pistää lisää väriä seiniin. Olohuoneessa on sentään yksi erivärinen seinä (näkyy vaikkapa täältä: http://www.lily.fi/blogit/all-things-soft-sweet/metallit), tosin ihan perinteiseen tyyliin toteutettuna, jos Gomeziin verrataan :)

saarah
visual diary

Oi, onpa teillä kyllä kauniita värejä. Ja ihania metallijuttuja.

Mua kans inspiroi toi ekan kuvan senkki, se on täydellinen. Ja kaikki nuo värit. Oih.

Olipa kyllä hauska tavata eilen! Nyt on sunkin blogi mulla kirjanmerkeissä :)

Kommentoi