Kiinnostaa: puutarhanhoito

visual diary

Kuukauden päästä istun jo kirjoittelemassa näitä juttuja uudessa kodissani
(kyllä, olen vihdoin alkanut käyttää termiä uusi koti, en enää sano se kamala murju). 

Parasta uudessa kodissani eivät todellakaan ole vuokraemännän kiinnostavat sisustusratkaisut (huh) tai sijainti (taksitkin kiinnostaa) vaan se, että minulla on pienenpieni oma terassi. Sellainen, johon mahtuu tuoli ja pieni pöytä ja sitten hurjasti kasveja. Koska koti ei muuten ole maailman ihanin, näen jo itseni istumassa koko kesän omalla terassillani. Vinho verdeä lasissa, lierihattu päässä ja sen lisäksi tietysti juttelemassa kasveilleni. APUA, pitääköhän niille puhua portugalia? 

Aloe verat, yrttivalikoima, muutama kukkiva kukka ja
mitähän muuta sitä osaisi pitää hengissä?

Sukuni kaikki muut naiset ovat varsinaisia viherpeukaloita, joilla on kauniit puutarhat ja kukoistavat viherkasvit sisällä. Oma paras saavutukseni tällä saralla on se, kun jätin vahingossa putkiremontin ajaksi anopinkielen kuolemaan tyhjään kotiin ja kun palasin 3,5 kuukauden päästä, se alkoikin kukkia. Muuten olenkin onnistunut tappamaan kaikki kasvit aina, jopa yrtit nuupahtavat samantien kun astun huoneeseen. 

Otan tämän faktatiedon ja uuden terassini kuitenkin vastaan HAASTEENA! Ehkä sitäpaitsi se kuuluisa 3300 tuntia aurinkoa vuodessa auttaa asiaa? Tai sitten vaan nuupauttaa kaikki kasvini vielä nopeammin. Pian nähdään!

Nämä ihanat kuvat kasveilla sisustamisesta ovat Ivy Musen Calypso -mallistosta.
Intouduin kasveista niin paljon, että perustin lisäksi Pinterestiin myös ihan oman Green dreams -boardin. 

----

Loving this Calypso collection by Ivy Muse. 

Kommentit

EricaK
EricaK

Tykkään ihan älyttömästi viherkasveista, mutta minkäs teet kun on viherpeukalo keskellä kämmentä. Edes kaktus ei pysy minulla hengissä. Täytyy sitten aikanaan etsiä ne kaikista helpoimmat kasvit, tekokasvit on ehdoton nou nou.

saarah
visual diary

Samoissa mennään! Mulle kans tekokukat on kyllä ihan ehdoton nou nou.  Kai ton puutarhanhoidonkin voi oppia jos tarpeeksi yrittää :)

Tiiaanna
cake & copper

Mun kasvit aina kuolee, koska hoidan niitä liikaa.

Tuo partsisuunnitelma kuulostaa mahtavalta ja Portugalin auringon luulisi kyllä auttavan kasvien hoidossa! Tai sitten sulla on siellä kasvien hautausmaa muutaman kuukauden päästä :D

saarah
visual diary

Toivotaan et aurinko auttaa! Aion täällä kertaa myös googlettaa jokaisen kasvin lajikohtaiset hoito-ohjeet ja olla tosi skarppina (tai ainakin yrittää) :D

Gardener

Kuulostaa ihanalta - Ollappa aurinkoinen parveke! Heti lähti mielikuvitus laukkaamaan paahteisen auringon alla paistattelevista kasveista!

Mageita inspiraatiokuvia!

saarah
visual diary

Kiitos! Toivotaan et omasta vastaavasta sais kans kivoja kuvia. Ennen kun kaikki kasvit kuolee :D

Kommentoi