Kolmen jakun taktiikka

visual diary

Arkipukeutumiseni on tosi simppeliä: mustat tai siniset pillifarkut (joskus harvoin hame tai mekko), t-paita ja päälle jakku.

Kammosin jakkuja vuosikaudet (vaikka samalla kaipasin jotain suht asiallista päälle heitettävää töihin). Sovittelin yksi kesäpäivä vuosia sitten varmaan kymmentä eri jakkua kaupungilla, mutta ei. En halua että jakussa on olkatoppaukset, enkä että se saa minut näyttämään siltä, että yritän olla liian asiallinen. Enkä halua laittaa sitä kiinni. Haluan simppelin rennon jakun, miksei sellaista ole missään, muistan tilittäneeni terassilla ystävälleni tämän epäonnistuneen shoppauskierroksen jälkeen. Illalla selasin vielä nettikauppoja päätyen Urban Outfittersille ja

BÄM, siellä se oli.

 Täydellinen rento jakku.

Tilasin jakun samantien, se maksoi muistaakseni neljäkymppiä. Loppukesästä kaupassa oli kesä-ale ja sama jakku mustana, viininpunaisena ja tummanvihreänä alessa 19€ kpl.Klik klik klik, tilasin ne kaikki. Tämä on nyt varmaan keski-ikäistymistä, ajattelin, mutta ihan sama. Omistan saman jakun siis kolmessa eri värissä ja mustan vielä kahdessa eri koossa. (S-koko on superistuva, M-koko reilusti pidempi ja väljempi)

Valehtelematta joku näistä kolmesta jakusta on päällä suunnilleen joka toinen päivä. Välillä on sitten ihan pakko pukeutua johonkin muuhunkin.

Jakut Kimchi Blue / Urban Outfitters.

(Eka kuva paljastaa: tukasta lähti hetki sitten aikamoinen pätkä pois. Tuntuu oudolta, mutta näyttää paremmalta!)

-----

I basically wear the same thing every day.

Kommentit

Yonna (Ei varmistettu)

Mulla on tämä sama ikuisuusongelma. Kaikissa jakuissa on joko vuori, olkatoppaukset tai ne on polyesteriä tai liian asiallista kangasta, tai kaikki nämä yhdessä. Ei oo vielä löytynyt rentoa vuoritonta jakkua kivasta kankaasta. Onko tätä vielä myynnissä siellä, onko suoraa linkkiä?

saarah
visual diary

Eilen just googlettelin, että oisko vielä valikoimissa. Ei valitettavasti ainakaan nyt näytä olevan. Joskus kyllä suosittuja tuotteita tulee uudestaan tuotantoon, eli kantsii käydä tsekkailemassa :)

 

yonna (Ei varmistettu)

no ei voi mittää. sellanen tulee kyllä vielä vastaan, uskon!

leni (Ei varmistettu)

Selkeä kuvausasento sulla (eli hauskaa kun tuo toinen jalka aina tuollalailla koukussa:)). <3 sun blogi :)

saarah
visual diary

Ei vaan samat vaatteet joka päivä, myös sama asento :D :D

leni (Ei varmistettu)

no niin tietysti, olinpas hölmö :D ja tuossa piti olla sydän noiden ihmeellisten merkkien tilalla :)

Kommentoi