Kuinka muistaa juoda tarpeeksi vettä?

visual diary

 

 

Amerikkalaiset ystäväni vitsailevat tosi usein itseironisesti siitä, kuinka paljon he puhuvat vedenjuomisesta. Tai eivät edes vedenjuomisesta vaan nesteytyksestä. HYDRATE!

Kuulemma heilläpäin on tapana olla aivan kauhuissaan kaikesta pienimmästäkin mahdollisuudesta nestehukkaan ja kun itse sattumalta mainitsin kolme päivää pitkän lennon jälkeen kärsiväni edelleen päänsärystä, ystäväni oli varma että kärsin todella vakavasta nestehukasta. Totta, veden juominen on tärkeää, se on ihan fakta. (Ja myös se, että join varmasti ihan liian vähän vettä lennolla. Onneksi en myöskään juonut neljää (!) pientä viinipullollista, kuten vieressäni istunut hyvin pienikokoinen japanilaismies). 

Viime aikoina Hesarikin on kirjoitellut siitä, pitääkö sitä nyt oikeasti juoda litrakaupalla vai ei. Oma kulutukseni on talviaikaan varmaan puolentoistakahden litran tienoilla, kesähelteillä paljon enemmänkin. 

 

Veden juomisessa ja mukana roudaamisessa nätti pullo auttaa aina. Lisäpisteet sellaisille pullolle myös joista ei irtoa muovijuttuja elimistöön (yleensä merkitty bpa, phthalate free). Tässäpä yksi hauska vaihtoehto: ban.do -merkin Work it Out water bottle. 

 

 

 

----

 

 

 

 

 

 

Kommentoi