Kukkia katukuvassa

visual diary

 

 

Tykkään tosi paljon termistä (ja konseptista) Random act of kindness, eli että tehdään jotain ihan vaan muita ilahduttaakseen.

Tätä harrastaa mm. Nykiläinen kukkadesigner Lewis Miller, joka ilahduttaa kaupunkilaisia kukka-asetelmilla, jotka ilmestyvät epätavallisiin kohteisiin, mm. roskiksiin.

 

 

[I] hoped for smiles, the ones that happen when you witness a random act of kindness.
That was my goal, my vision. Create an emotional response through flowers.”

Lisää Lewis Millerin instasta.

 

----

 

Loving this idea of Random act of kindness through flowers by floral designer Lewis Miller.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Saara!
Tiesitkö, että kukat tulee Eurooppaan yleensä Afrikasta (erityisesti Keniast)? Jotta Eurooppalaiset saisivat nauttia Rändom Äct of Kindness.
Afriakalaisille maksetaan noin dollari päivässä. Ehkä ensi kerralla tarkistat jutut jonkun kanssa, joka tietää maailmasta enemmän kun sä, jotta et tulisi mainostamaan vahingossa orjatyötä. Vai oletko tahallaan moraaliton nainen?

saarah
visual diary

Hei Vierailija!

Ehkä ensi kerran luet itse jutun tarkemmin. Tässä oli kyse New Yorkista, ei Euroopasta ja Amerikassa suurin osa kukista tulee Kaliforniasta ja Meksikosta, ei Afrikasta. Kyseessä on myösin kukkadesigner, joka kierrättää näin tapahtumissa käyttämiään kukkia, jotka muuten menisivät roskiin, joten ajatus tässä on kuitenkin aika hyvä. Ja jos haluat jotain syyllistää "orjatyön mainostamisesta", oikeampi olisi varmaan se, että kysyisit ko. designerilta hänen kukkien alkuperän ja työolot, etkä hyökkäisi tänne haukkumaan minua moraalittomaksi.

Ihan vaan ajatuksena.

Kommentoi