Kylässä Designers Guildilla

IMG_0870.JPG

Olin muutama viikko sitten Vallila Interiorin kutsumana tutustumassa uuteen Designers Guildin mallistoon.

Vaikka Designers Guild ei ehkä olekaan juuri sitä ominta sisustustyyliäni juuri nyt, oli aika, jolloin merkin luoja Tricia Guild oli suurin idolini. Yhdeksänkymmentäluvulla julkaistu Tricia Guild in Town kirja kun oli raamattuni. Sen kirkas värimaailma ja ihanat tekstuurit innoittivat minut opiskelemaan tekstiilisuunnittelua. (Jonka sittemmin tosin vaihdoin graafiseen suunnitteluun).

Siksikin oli todella mielenkiintoista päästä hypistelemään kankaita ja jutella Designers Guildin Lontoon-toimiston edustajien kanssa. Tarinat itse Triciasta vahvistivat mielikuvani ihanan taiteellisesta ja ahkerasta naisesta, joka on luonut hurjan menestyvän bisneksen. Mallistossa oli myös monia kuoseja, jotka mieluusti kelpuuttaisin kotiini. Vesiväriläiskämäinen pallokuosi oli yksi ihanimmista.

pallo.jpg

IMG_0900 copy.jpg

IMG_0898 copy.jpg

IMG_0891 copy.jpg

IMG_0886 copy.jpg

IMG_0885 copy.jpg

IMG_0884 copy.jpg

IMG_0880 copy.jpg

Illan lopuksi saimme mukaan katalogeja, joista oli mahdollisuus valkata itselleen yksi tyyny. Omaani en ole vielä saanut, mutta lupaan esitellä sen, kunhan se saapuu luokseni. On nimittäin erikoinen ilmestys!

Näyttökuva 2014-01-24 kohteessa 20.53.43.png

Näyttökuva 2014-01-24 kohteessa 20.53.51.png

Näyttökuva 2014-01-24 kohteessa 20.54.00.png

Ja yksi hassu huomio: tekstiili- ja vaatetusalalla olevat ihmiset aina hypistelevät sormin KAIKKIA materiaaleja. Olen itsekin juuri sellainen. Kaikkea pitää päästä kokeilemaan. Ehkä siksi olenkin niin huono nettishoppaaja. Olisipa tulevaisuudessa joku virtuaalinen hypistelymahdollisuus!

Pystykuvat omia, vaakakuvat Verna Kovanen.

—–

Vallila Interior invited me and some other bloggers to see the new Designers Guild collection. It was a fun evening!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *