Lissabonin paras brunssi

 

 

Elämääni on palannut pitkän tauon jälkeen asia nimeltä sunnuntaibrunssi!

Syitä on muutamia: a) Kaveripiirissäni on taas brunssia rakastavia ihmisiä. b) Olen nykyisin niin keski-ikäinen, että saatan herätä sunnuntaisin ennen kymmentä ilman herätyskelloa (!). c) Lissaboniin on vihdoin tullut muutamia brunssipaikkoja joissa on tarjolla muutakin kuin iänikuista avokadoleipää.

 

 

 

Nimittäin: VIHAAN avokadotoasteja. Hintaa on aina lähemmäs kymmenen euroa ja periaatteessa se on leivänpalanen, jonka päälle joku on levittänyt avokadoa. Sen osaan tehdä itsekin ja siksi yleensä haluankin ruokailla paikoissa joiden listalla olevia asioita EN OSAA TEHDÄ ITSE.

 


 

Suosikkipaikkani sunnuntaibrunssille Lissabonissa on paikka nimeltään Farés.

Kun sitä googlettaa, löytää lähinnä tietoa erilaisesta fares Lisboa-aiheesta, nimittäin joukkoliikenteen hinnoista, mutta raflan insta löytyy täältä. 

 

 

Brunsseissa mua ärsyttää usein myös se, että joko ne ovat buffetteja, joissa on usein tarjolla kaikkea vähän nahistunutta ja vettynyttä tai sitten brunssilautasia, joiden jälkeen jää vielä nälkä. Pahin on kuitenkin se, jos kahvi ei kuulu brunssin hintaan! Mikä ihmeen idea se on?

Tämän paikan brunssiin kuuluu kaksi juomaa (muutaman euron lisämaksulla ne ovat myös alkoholillisia) ja brunssista on tarjolla myös vegaaniversio. Ja paikan lattia, no siihen heijastuvia auringonsäteitä voisin tuijotella ikuisesti.

 

 

kulttuuri ruoka-ja-juoma matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *