Lissabonin parhaat vintagekaupat

visual diary

 

 

 

Lissabon ei ole varsinaisesti mikään vintageshoppailijan taivas.

Putiikkeja löytyy muutamia, tosin osa on hinnoitellut itsensä vähän turhan tyyriiksi. Mutta kivoja ne ovat, samoin kun kirpparitapahtumat, joita järkätään säännöllisin väliajoin.

Tässä suosikkini:

Feira das Almas

Joka kuun eka lauantai & sunnuntai Anjosin (pian-uusi-trendialue) metroaseman lähellä järkättävä design- ja vintagetapahtuma. Löytyy deejiit, bisseä ja paljon kivaa ostettavaa. Eikä tarvitse herätä aikaisin, tämä kestää iltaseitsemään asti.

(Joulukuussa Almas näyttää olevan auki kahtena eri viikonloppuna!)

Feira de Ladra

Klassikkoulkokirppis, joka tiistai ja lauantai Alfamassa, läpi vuoden.

Täältä voi löytää vaikka mitä, jopa kivoja vaatteita, vaikkakin joskus joutuu penkomaan. Itse en voi vastustaa vanhaa lasitavaraa, kippoja, kuppeja ja pikkusälää (jonka vuoksi olenkin kieltänyt itseäni käymästä täällä, muulloin kun silloin kun joku on kylässä).

 

 

Mourarian putiikit

Mouraria on ihanaa aluetta, jossa on pikkuputiikkeja ja kivoja kahviloita. A Loja myy nättiä modernia keramiikkaa ja valikoitua vintagea (ja ihania koruja!). Samalla kadulla sijaitsee myös toinen vintagekauppa, jonka nimeä en muista, mutta se on ihana ja kohtuuhintainen. 

Kannattaa tsekata myös lähikujien Ò galeria niminen pop up -pikkugalleria, varsinkin jos haluaa ostaa kotiin taidetta. Huippu paikka! (Jos tätä ei ole enää olemassa esim. kuukauden päästä, turha valittaa, koska pop-up). Pysyvämmin sama galleria on Portossa. 

 

 

Keskustan huudeilla

Largo de Carmon vieressä sijaitsee kaksi pientä vintagekauppaa, joissa on kivat valikoimat, mutta vähän kalliit hinnat. Suosittelen tsekkaamaan Ás de Espadasin, varsinkin jos mekot kiinnostaa. Ja miehen voi laittaa kadun toiselle puolelle siihen miesten vintagekauppaan. 

Lx factory

Ihana pieni vintagekauppa Coqueta, jossa on usein kivoja takkeja. Osa niistä on myös uudistuotantoa, mutta vintagetyylistä sellaista. Myös paljon aurinkolaseja ja koruja. 

Mia Lux Vintage & Boho 

Vähän kallis, mutta joskus panostamisen arvoisia juttuja. Kivalla aukiolla, jossa voi juoda sitten shoppailun jälkeiset kahvit viinit. 

 

----

 

Favorite vintage shops in Lisbon. 

 

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos tästä, nyt taitaa lähteä kortin ostorajat paukkumaan. <3

saarah
visual diary

Ole hyvä!

ps. Varaa käteistä messiin, kaikissa noissa ei voi vinguttaa korttia :)

Game Design (Ei varmistettu)

Mitä nuo keilat ovat tuolla hyllyllä? Kävitkö tsekkaamassa? siis http://aijaa.com/KRuq54

saarah
visual diary

Taitaa olla kukkamaljakoita :D

Game Design (Ei varmistettu)

Ok, ajattelin että ne olis jotain jännempää :D

riik
3h+kasvimaa

Siellähän on mun taulukin!

saarah
visual diary

Ja hieno taulu onkin :)

Kommentoi