Luonnon väripaletit

visual diary

Näin visuaalisen alan ihmisenä
näen joskus maailman eri tavalla kuin muiden alojen ihmiset. 

Näen tosi usein mielessäni värikarttoja ja joskus tekee mieli tallentaa puhelimen muistiinpanoihin epämääräisiä asioita: Tää valo ja nää värit yhdessä. Matkakuvistani puuttuu yleensä kaikki nähtävyydet, usein myös ihmiset. Otan useimmiten sellaisia kuvia, joissa on esimerkiksi kivoja pintoja ja väriyhdistelmiä tai heijastuksia. 

Natural Palettes -blogissa on luonnon omia Pantone-karttoja. 

Näistä tulee mieleen Lana del Rey, pastellihiukset ja sitten vain se, miten kaunis luonto voikaan olla. 

----

Loving this Natural Palettes blog. 

Kommentit

Mari H (Ei varmistettu) http://marihblog.com

Pystytkö sä erottamaan kuvista tuolleen värikartat? :D

saarah
visual diary

No itseasiassa: JOO! Tai siis usein kuvien ottamishetkellä tai jossain tietyssä paikassa jossa on tosi hyvät sävyt yhdessä, näen mielessäni värikartan :D

Lemmi

Ai vitsi miten upeita! Kiitos kun jaoit tämän, nuo ovat todella inspiroivia. Tulee omat kouluajat mieleen, ehkä pitäisi taas avata InDesign ja Photari ja lähteä leikittelemään..

saarah
visual diary

Kiva että tykkäsit ja inspiroiduit :) Pitäis itsekin tehdä enemmän tällaisia juttuja ns. omaksi ilokseen.

Hertta-Viola (Ei varmistettu) http://tahrataide.vuodatus.net/

Sama juttu mulla, nimittäin noiden matkakuvien kanssa. Erään kerran lomaillessani Turkissa otin kuvia lähinnä erivärisistä taloista, ovista ja muista jutuista joita muut eivät pitään oleellisina katsellessamme lomakuvia mutta kun edelleen katson pinkistä talosta ottamaani kuvaa, muistan ja tunnen miltä se lomapäivä maistui. Elän niin sanotusti väreistä, jos niin voisi sanoa :)

Kommentoi