Luottotuotteet

visual diary

Olen ihan vähän kaavoihin kangistunut. Ruokakaupassa kävelen aina saman reitin: pussi avokadoja, terttu banaaneita, jälkiuuniruisleipää, Gefilusmehua, mustaviinimarjoja, suklaata, pähkinäpussi, kissanruokaa...

Myös elämässä muuten luotan tiettyihin vakioihin: Jos maailma ahdistaa, mene elokuviin.

Jos tuntuu ettei mikään suju, mene kävelylle merenrantan ja anna tuulen puhaltaa toisesta korvasta sisään ja toisesta ne ajatukset ulos.

Jos elämä potkii päähän, mene ystävän kanssa viinilasilliselle.

Muita vakiintuneita luottojuttuja, jotka tekevät elämästä vähän parempaa:

Kissat. (Ja nätit sohvatyynyt)

Hyvä naamarasva.

Atoopikon herkkisiho ei kestä mitä vaan ja reagoi varsinkin talvella kaikkeen. Nyt testissä uusi Madaran ja Nooran Pihlajavoide.

Hyvä tee.

Kotona juon Kusmia ja Numin suklaateetä. Roudaan myös töihin omat teepussit mukaan. Koska sillä on vaan väliä millaista teetä juo.

(Ja miksi työpaikoilla on melkein aina laadukasta kahvia ja sitten Liptonin keltaista pussiteetä. VÄÄRYYS!)

Hyvä tuoksu(muisto)

Ostan reissusta melkein aina hajuveden tai vartalorasvan. Joka kerta kun niitä käyttää, pääsee takaisin matkamuistoihin.

(&otherstories-rasva tuoksuu Roskildeltä, Tokyomilkin hajuvesi Nykiltä ja Six Scents & Jeremy Scottin hajuvesi Köpikseltä)

Muistan myös lukeneeni joskus tutkimuksesta, jonka mukaan hyvän tuoksun ympäröivänä nukkuvat ihmiset näkevät harvemmin painajaisia. Siksi rasvaankin kädet joka ilta ennen nukkumaanmenoa hyvällä tuoksulla. (Enkä nää painajaisia juuri koskaan)

Kaunis aamutakki.

Tämä päällä omalla sohvalla läppärin naputtelu saa olon tuntumaan Carrie Bradshawlta. Tosin sen lisäksi kotiasuun kuuluu raitalegginssit.

Ei niin eleganttia.

Brie-juusto ja viikunahillo. Ei kovin montaa parempaa makuyhdistelmää.

Kuulokkeet.

Koska haluan kuunnella musiikkia, en vieraiden ihmisten puhelinkeskusteluita julkisissa liikennevälineissä.

Cafe de Paris skumppa. Koska aina on syy juhlia jotain.

-----

Postaus sisältää monta linkkiä, mutta kaikki tuotteet on ihan omalla rahalla hankittu. Paitsi Madaran Pihlajavoiteen sain palkkioksi testiryhmässä olosta.

Skumppa- ja teesponsorit ovat kyllä tervetulleita ihan koska vaan!

-----

Things that make my everyday life a bit better:

Cats, Madara-face cream, Kusmi-tea, things that smell good, my kimono, cheese&jam, listening to my own music instead of people and Cafe de Paris sparkling wine.

Kommentit

Suvi sur le vif

Mulle tuli niin hyvä fiilis tästä postauksestasi, kiitos ihana Saara! Ja nyökyttelen täällä jokaiselle jutulle :)

saarah
visual diary

Kiitos ihana Suvi!

 

Athene
Päivän luku

Skumppa- ja teesponsorit, tällaisella hyvänmielenpostauksella pitäisi kyllä sellaiset irrota. Tai jos niitä ei löydy, niin ainakin pääsee minunkin listalleni vakiintuneeksi luottojutuksi, joka tekee elämästä hiukan parempaa ;)

saarah
visual diary

Oi, olipa ihanasti sanottu <3 

Kommentoi