Maanantaiherätys!

visual diary

Paras tunne maailmassa: tehdä jotain niin keskittyneesti että unohtaa syödä. Eli siis unohtaa ihan kaiken muun. 

Tässä sellaisia fiiliksiä ja luovan alan ihmisiä täältä Lissabonista. Huikea video!

Kommentit

Lemmi (Ei varmistettu) http://turkooseja.blogspot.fi/

Vapaapäivinä unohdan aina syödä, saatan havahtua juoneeni kahvia koko päivän touhuten ties mitä kaikkea ja vasta kun mies tulee kotiin niin havahdun ja nälkäkiukku iskee. Upea video! Onko Lissabon minkä hintaluokan kaupunki? En ole koskaan lentänyt tai matkustellut Viroa ja Ruotsia kauemmaksi, ajattelin aloitella varovaisesti pitkin poikin Eurooppaa :) Blogisi on kyllä erittäin inspiroiva!

saarah
visual diary

Kiitos!

Lissabon on edullinen Suomesta tulijalle. Ulkona syöminen ja juominen ja kahvittelu on selkeästi Suomea halvempaa, samoin taksilla ajelu :)

Lemmi (Ei varmistettu) http://turkooseja.blogspot.fi/

Nyt pitää vielä jutella miehen kanssa ja alkaa säästämään matkaa varten! Osaatko sanoa onko vegaanin kannalta ulkona syöminen helppoa vai hankalaa?

saarah
visual diary

Vegaanin kannalta voi olla hankalampaa, kasvissyöjänä vielä pärjää. Mutta yksi vegaaniravintola täällä ainakin on, Terra! Se on ihana. 

Mielikuvani
Mielikuvani

Ihana video! Joskus on just tollainen fiilis : D !

Sai (Ei varmistettu)

Mahtavaa että löysin sun blogin! Itsekin Lissabonissa asuvana on pakko todeta, että olen aivan rakastunut kaupunkiin. Voisin istua päivät pitkät Principe Realin pikkukahviloissa ja tuijottaa ohikulkevia ihmisiä.. Mitkä ovat lempparikahviloitasi? Tai -ravintoloitasi? Olisi mahtavaa kuulla vinkkejä :)

Ihanaa viikonloppua!

Kommentoi