Maaninen kuosimaakari

visual diary

Olen aina rakastanut kuoseja. Ellen olisi vähän inhorealisti, olisi minusta tullut varmaankin isona tekstiilisuunnittelija, 
mitä todennäköisimmin kuosisuunnittelija. Tein näitä opintoja jonkun verran, kunnes aloin miettiä sitä, millainen työllisyystilanne valmistumisen jälkeen olisi edessä. Ei ihan hirveän positiiviselta näyttänyt. 

Kuosisuunnittelun tunneilla vieressäni istuvasta ystävästä tuli tatuointitaiteilija ja minusta graafikko. Ihan hyvät uravalinnat, mutta kuoseja rakastan edelleen: pöytäliinoissa, verhoissa, lakanoissa ja vaatteissa. 

Ja kuosimahdollisuuksia näen edelleen joka puolella. Teen usein näitä kaupunkikuoseja puhelimellani kun on tylsää. 

Kiitti vaan Lissabon päivittäisestä inspiraatiosta. 

----

I´m a manic pattern maker. 

Kommentit

EricaK
EricaK

Vau!

saarah
visual diary

Kiitos! Tää kaupunki on kyllä vaan niin kaunis :)

Hanna Maria
Hanna Maria

Tekstiilisuunnittelun opiskelija ja kuosisuunnittelijan urasta haaveileva täällä terve! Toivotaan että niitä töitä valmistumisen jälkeen löytyy. :D

saarah
visual diary

Ups, en tietenkään tarkoittanut et tää ois mikään tuhoontuomittu uravalinta! Kyllähän niitä töitä tietysti on. Suomi sitäpaitsi on ihan huippu kuosimaa: Marimekko, Nanso, Vallila ja kaikki pikkumerkit.

Lähinnä mua alkoi mietityttää se, et tosi moni on yrittäjänä ja koin ettei musta ehkä olisi siihen. 

Hanna Maria
Hanna Maria

Joo, en aatellutkaan niin :) Freelancer-hommat kiinnostaa itteä ainakin tällä hetkellä! Suomesta tulee kyllä paljon hyviä merkkejä.

saarah
visual diary

Piti vielä mainita se, että silloin kun itse mietin tulevaa alaa (2000-luvun alussa) ei oikeastaan edes puhuttu freelancereistä, puhuttiin yrittäjyydestä ja jotenkin se kuulosti mun korvaan pelottavalta ja hankalalta. Sen jälkeen työelämä on muuttunut musta paljon ja nykyisin tosi moni haluaakin olla freenä ja tehdä monenlaisia juttuja. 

Jos tekisin nyt uravalintaa sillä tiedolla joka mulla on nyt, ei ton alan opinnot kuulostaisi enää välttämättä huonolta idealta. Nyt sitä tajuaa senkin että toimeentulo voi tulla monesta pienestä palasta ja ei tarvitse tehdä VAIN sitä mikä titteli siinä käyntikortissa sattuu lukemaan. 

 

 

 

Hanna Maria
Hanna Maria

Niin, toi on kyllä aivan totta. Ajat ja normit muuttuu samoin kuin monet alat risteävät keskenään myös useista kohdista.

dissain (Ei varmistettu)

Teetkö jollain appsilla niitä patterneja kännykällä? Jos kyllä, niin onko kätevä? Itselläni on vanha WP kännykkä, mutta kunhan saan hankittua jonkun uudemman Android-kännyn niin voisi testailla tämäntyyppisiä juttuja.

saarah
visual diary

Käytän Layout -appsiä. Se on siis Instagramin perustajien toinen appsi :)

Kommentoi