Mitä mulle kuuluu?

visual diary

Olen alkanut juoda kolmen vuoden tauon jälkeen satunnaisesti kahvia. Toimii kun alkoholi (tulee hassu olo).

Olen hengannut kotisohvalla, koska rankka työputki ja allergialääkkeet ovat vieneet voimat.

Olen juonut teetä valokuvaajan kanssa.

Olen koukuttunut täydelliseen komboon: avokado, seesamiöljy, pesto ja auringonkukansiemenet. Alle jälkiuuniruisleipä, paahdettuna puoliskot yhdessä, tietty.

Olen ohjeistanut herneiden asettelua. (Tärkeää!)

Aloittanut mansikka- (ja massa)kauden.

Olen viivytellyt palauttamasta ystäväni farkkuliiviä.

Olen seurannut tuhoontuomittua metsästysprojektia

Olen yrittänyt ottaa esimerkkiä tän tyypin rentoudesta....

Ja hengannut melkein koko sunnuntain tässä asussa.

Mitä teille kuuluu?

-----

This has been my life lately.

 

 

Kommentit

riinu (Ei varmistettu)

No moikka moi. Täällä vietetään pitkästä aikaa ns. opiskelijaelämää. Päivällä käväisin vähän kandin kielenohjauksessa ja vietin kahden tunnin lounastauon (jota ennen oli ilmoittautuminen vapun tärkeimpään tapahtumaan joka meni tänäkin vuonna täyteen alle minuutissa. vieläkin sykkeet korkeella). Illalla taas yksi opiskelukavereista viettää viimeistä riittiään toimistolla ja kokoonnumme tekemään perinteisiä riittejä. Haikeaa ja outoa. Kun opistojen ohessa tekee nykyään töitä, tuntuu elämä välillä oikeesti pakertamiselta ja sit välillä kun istuskelee sielä opiskelijaravintolassa kolmatta tuntia kun aina tulee uusi tuttu vastaan niin... en tiedä tuntuu samalta kun muinoin ja silti niin erilaiselta. Oon ehkä maailmanhistoriannostalgisinkaksketyksvuotias. Uusia opiskelijoita on kielletty saapumasta tänään toimistolle kun vanhat bailaa. Viime viikonloppuna kävin alumnitapahtumassa kun sielä oli niin paljon tuttuja. Onko oikeesti niin, ettei opiskelijaelämä kestä ikuisuuksia?

saarah
visual diary

Oi, tämä työssäkäyvä kaihoisasti muistelee opiskeluaikaa, tuota ihanaa spontaaniuden kulta-aikaa :) Oli ehkä parasta pinnata toisinaan tunneilta ja mennä keskellä päivää kaupungille ja istua tuntikausia porukalla kahvilassa (yhden kahvikupin voimin tietysti, koska rahaa ei ollut) Kenelläkään ei ollut deadlineja (tai no oli, mutta ei niitä niin vakavasti otettu), lapsia eikä mitään ihan kamalan järkevää tekemistä.

Tsemppiä töiden ja opiskelun yhdistämiseen, se on varmasti rankkaa!

 

lepi (Ei varmistettu)

Ny loppu se viivyttely.

T: Ystävä

saarah
visual diary

Viikko vielä! PLIIIIIIIIIIIIS :)

lepi (Ei varmistettu)

Ooookoooo.... :)

Kommentoi